Când sunt gata orele de condus, te duci și te înscri la sală.
Cum să-l iei mai repede? Învață!
Eu cand m-am inscris pentru sala, m-am inteles cu instructorul si mi-a lasat 3 ore de condus chiar inainte de examenul de condus. Trebuie sa vorbesti cu ei, ii tragi de-o parte si vorbiti intre 4 ochi ca asa am facut si eu ca nu avea cine sa-mi explice, si o sursa mai sigura 100% decat chiar ei, nu exista, pentru ca raspunsul la intrebarea ta difera de la scoala, la scoala, de la om la om, nu cred sa fie o procedura standard.
Sa poti da sala trebuie sa faci chestionare cu punctaj maxim. Nu stiu daca la sfarsitul orelor de legislatie, voua va dadea chestionare de facut in clasa, dar noua ne dadea, si doar daca faceam punctaje maxime ne permitea sa mergem. Pentru ca daca nu luam sala, ii afecteaza si pe ei, pentru ca elevii lor sunt si publicitatea lor, si cu cati mai putini elevi ce intra la ei in scoala, isi iau carnetul de soferi, cu atat scoala e mai prost vazuta si nimeni nu va mai merge acolo, deci FALIMENT.
Ti-l poti lua mai depede daca esti un super elev ce face 26 de puncte pe DRPCIV nonstop. Iti iei sala din prima, te programamezi pentru oras si ti-l iei si ala din prima....numai asa ar merge gen "REPEDE". De tine depinde. Ah si un sfat ce mi-as fi dorit ca si eu sa-l primesc: "Orice intrebare iti vine la examen, si ai cel mai mic dubiu/indoiala ca nu sti raspunde sigur, las-o si mergi si raspunde la cele ce esti 1000000% sigur. Sari chiar si peste 5 intrebari, alea la care nu esti sigur nici macar 0, 001% (indoieli) le lasi ultima data, ca e si pe TIMP.
Ana127483 întreabă: