Se mai intampla seara sa nu iti aduce aminte chestii si apoi dintr-o data sa iti aduci aminte.
Intreaba si persoana cu care ai fost.
Am intrebat o, a zis ca n am facut nimic gresit, am mers cum trebuia si etc, poate s-a intamplat ca a fost seara, si pentru ca nici n am experienta a fost mai asa, oricum, cred ca in timp o sa se rezolve chestia asta, nu?
Tuturor li se intampla chestia asta cateodata. crede-ma intr-o zi iti vei aduca aminte dintr-o data.
Inteleg asta, dar pana la urma, eu tot ce stiu este ca o parte din drum stiu cum am mers, adica stiu tot drumul cum am mers, dar doar inceputul il stiu bine, in rest nu prea, e normal sa nu ii dai importanta?
Da, nu trebuie sa fii panicat. Posibil sa iti aduci aminte sau nu. La acea ora probabil creierul tau functiona, dar nu mai stoca bine informatia. Acum banuiesc ca nu se pune problema de accident sau ceva pentru ca ar fi avut urmari. Nu mai te gandi si o sa iti treaca. Stiu ca nu iti poti scoate asta din minte, e firesc dar macar incearca!
Succes!
Intrebare: unde ai fost? Daca ai consumat bauturi alcoolice, chiar si dupa drum poate aparea acest fenomen.