| carnatunfuriat a întrebat:

am si eu o problema. as vrea sa imi cumpar o masina in jurul sumei de 2000 de euro, dar nu stiu ce sa imi iau. as vrea ceva cu un motor care sa nu aive cilindrata mai mica de 1.8 hai maxim 1.6 voi ce sfaturi imi dati? ( mentionez ca vreau sa plec in afara cu ea) astept ajutorul vostru. orice parere este bine venita.

Răspuns Câştigător
| andrey31 a răspuns:

Parerea mea ar fi sa iti iei o masina cu motor de 1.4 sau 1.5, nu consuma nici mult. Ai grija cand te duci sa cumperi, trebuie sa retii 2 aspecte: 1. sa fie inmatriculata masina in Romania(daca este de Romania nu o mai inmatriculezi tu inca o data, te intelegi cu omul si faceti fiscal si il scade de la primarie pe el si te treci tu cu masina la primarie la tine si asa omul scapa de taxa si o platesti tu la tine la primarie, taxa pentru ca detii o masina si la inceput cand faci fiscalul la notar public care te costa in jur de 50-60 lei); 2. sa te duci cu un mecanic. Bafta!

8 răspunsuri:
| RB26DETT a răspuns:

Cu baii aia mi-am luat un volvo v40 sin 97' cu motor 2.0 140 cai putere, merge, nu am treaba cu el.

| Braunion a răspuns (pentru RB26DETT):

Da, dar intr-un an plateste mai mult pe benzina decat valoreaza masina. Ca ia 10-12l/100 km in oras ca popa un motor de 2.0 benzina aspirat.

| RB26DETT a răspuns (pentru Braunion):

Mediu imi ia 8.5 si il am pe GPL big grin

| robijam a răspuns:

Tu iti dai seama ca taxa si impozitul la peste 2000 cmc sunt imense? Daca vrei sa pleci afara cu ea nu ai nevoie de motor neparat mare, nu ai spus nici ce fel de model vrei, hatchback, sedan, coupe, nici felul de motor ( diesel, benzina ). Oricum la 2000 de euro in cel mai bun caz gasesti o rabla. Cauta aici http://masini-second-hand.anunturi-auto.4tuning.ro/ poate gasesti ceva.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca dispui doar de 2000E de ce vrei masina cu motor asa de mare? cvrei sa platesti taxa de inamtriculare, impozitul si rca mai mult decat dai pe masina?

| Braunion a răspuns:

La 2000 euro n-ai sanse sa gasesti masina, poate doar un fier vechi abandonat pe undeva la a 7-a mana (cu o vechime de 15 ani). Ca sa ia ITP-ul si ca sa nu-ti risti viata cu el (mai ales la drum asa lung) trebuie sa mai bagi bani in el inca odata pe atat. Asta fara taxa de inmatriculare si impozit.

| alexro93 a răspuns:

Un opel astra hatchback 2000-2001.un motor 1.6 benzina, cred eu o masina destul de comoda