| Caddillac a întrebat:

am si eu o problema, eu am am 15 ani, merg pe motocicleta de la 14 ani (Aprilia Rs 125 power valve) dar imi este oarecum "frica" sa merg pe bicicleta cu cadru inalt, vi se pare normal? Eu nu am mers cu bicicleta de cand aveam 4 ani...

Răspuns Câştigător
| JohnnyBi a răspuns:

Daca mergi pe drumuri publice si nu esti pregatit omori oameni nevinovati sau fortezi pe altii sa faca accidente, nu mergi pe riscul tau? cum daca eu dau cu masina peste tine ca tu nu stii legea eu fac puscarie pentru omor din culpa sau vatamare corporala din culpa, nu tu. si ti-am raspuns si la intrebare doar ca esti prea natang sa intelegi.

dar imi este oarecum "frica" sa merg pe bicicleta cu cadru inalt, vi se pare normal?

nu, nu este normal, tine de psihic. dar tu nu poti asimila un raspuns decat mura in gura. ca la gradinita. scrie pe cartea de desen ROSU si tu desenezi cu verde? ma pun la mintea gradinitei, la ce sa ma astept...

14 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Bun. e bine ca recunosti incalcarea codului penal pe un site public. ar fi bine sa te denunte cineva. asa doar de distractie niste ani la centru de plasament, scoala de corectie, doar sa te inveti minte ca motocicleta aia de 125 trebuie condusa cu permis, dar na.

| Caddillac explică (pentru JohnnyBi):

Domn politist, eu te-am intrebat cu totul altceva, asa ca nu mai fa pe desteptu', daca nu stii sa-mi raspunzi la ce te-am intrebat, evita sa scrii prostii, ok?winking

| mgtow a răspuns (pentru Caddillac):

Ala e prost nu-l baga in seama. Tu te-ai obisnuit cu mopedu si daca ti-e frica de bita nu e o rusine se mai intampla omul are defectele personale nu toti santem la fel ca niste roboti.

| JohnnyBi a răspuns (pentru Caddillac):

Avocat nu politist. si nu fac pe desteptul, am terminat o facultate, un master si 1 examen de admitere, deci am demonstrat ca sunt. si daca tot vrei e o chestie numita plangere prealabila pe care o poate face orice persoana si tu ai un IP care se poate afla + recunoasterea faptei mai sus = daca ma mananca pot sa te infund o.O. dar ar trebui sa ma las la nivelul tau si nu imi permit. eu nu am 14 ani, am mai multi ani de scoala decat ai tu de viata. frica e in mintea ta. esti slab psihic, iti e frica. nu esti slab psihic, nu ti-e frica. fobiile sunt auto-induse de subconstient.

Te-am intrebat eu ce studii ai tu? Ai demonstrat ca esti? prin ce ai demonstrat prin niste cuvinte si un avatar cu anime? De unde poti dovedi tu ca eu chiar merg pe o cilindrata de 125cc? Frica e in mintea mea? da frate specimene ca tine ma sperie, bafta in continuarewinking, mi-ai fost de mare ajutor big grin

Ai 14 ani si esti tare in gura. dar in cap in afara de mentalitate infantila nu ai nimic. daca iti e frica de lup nu intri in padure ori inveti sa nu iti mai fie frica. o sa inveti in viata, asta in situatia in care ai de gand sa inveti, ca psihicul uman poate face orice. poti trece peste fobii. dar tu de unde sa stai sa aprofundezi? ca dai cu gura in dreapta si stanga ca doar ai trait o viata...14 ani. ai o experienta de viata debordanta in clasa a7a ce-i drept. ar trebui sa dai lectii de psiho-analiza sau ceva filozofie la varsta aia. in loc sa iei un sfat asa simplu cum este: totul pleaca din creierul tau. daca iti impui un lucru poti trece peste el. daca te duci la sala si vrei sa cresti fizic, si esti cu capul acolo, vei creste. daca te duci la sala si stai pe fb si nu esti concentrat a scopul tau nu vei creste. si asta se aplica in orice domeniu, situatie.

Omule in pana mea, ai deviat de la argument de tot, tu acum te rog, citeste intrebarea mea si apoi citeste ce ai scris aici, si iti vei da seama ca ai deviat cu totul, ce tot te sbati asa, am pus o simpla intrebare, daca merg cu motocicleta merg pe riscul meu, daca e sa cad eu ma lovesc nu tu, Calm down, vii tu smecher aici sa dai lectii de filozofie pentru ca am pus o simpla intrebare, nu prea esti pe treaba ta nu?

| ombladon a răspuns (pentru JohnnyBi):

Totusi eu ma plimb cu o Hayabusa cu motorul de 1200cc la mine prin apartament fara a detine permis categoria A, este ilegal ceea ce fac?

| JohnnyBi a răspuns (pentru ombladon):

Aha. si tu crezi ca el se plimba cu o vitezana de 125 cmc prin casa. si busa are peste 1348 cmc o.o

Daca mergi pe drumuri publice si nu esti pregatit omori oameni nevinovati sau fortezi pe altii sa faca accidente, nu mergi pe riscul tau? cum daca eu dau cu masina peste tine ca tu nu stii legea eu fac puscarie pentru omor din culpa sau vatamare corporala din culpa, nu tu. si ti-am raspuns si la intrebare doar ca esti prea natang sa intelegi.

dar imi este oarecum "frica" sa merg pe bicicleta cu cadru inalt, vi se pare normal?

nu, nu este normal, tine de psihic. dar tu nu poti asimila un raspuns decat mura in gura. ca la gradinita. scrie pe cartea de desen ROSU si tu desenezi cu verde? ma pun la mintea gradinitei, la ce sa ma astept...

| PedoBarbie a răspuns:

Bună!
Nu e normal nimic din ce spui.
Adică ţi-e frică să mergi pe bicicletă, dar nu pe motocicletă. Şi ai 15 ani şi conduci motocicleta.
Pa!

| PedoBarbie a răspuns:

Nu jignii!

| Caddillac explică (pentru PedoBarbie):

Am luat acel "Pa" oarecum "naspa", nu stiu cum sa-ti explic, imi cer scuze happy.

| PedoBarbie a răspuns (pentru Caddillac):

Aşa răspund eu cu Pa şi Bună. Care e problema?

| Caddillac explică (pentru PedoBarbie):

Asa imi exprim eu parerea, care e problema? asculta, nu vreau sa intru in conflicte prostesti cum a fost ala cu JohnnyBi, peace happy.