| Bakugo a întrebat:

Salut TPU! Am si eu un citroen c4 coupe din 2005 si as vrea sa stiu cam cat m-ar costa un schimb de filtre (toate filtrele) + ulei.

2 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Https://www.autodoc24.ro/? brnd=1&gclid=Cj0KCQjwz8emBhDrARIsANNJjS65iYjqCsLQqPsF1vLZc1JvvN0D72H_66o83DTXJHQFB5OTj4DuDFIaAgoOEALw_wcB
Vezi acolo ce preturi iti apar la filtru de aer, filtru aer habitaclu, filtru ulei, filtru combustibil si vreo 4-5 litri de ulei Mobil 5W40.
Pe mine m-au costat vreo 400 de lei uleiul si filtrele (la Opel), iar manopera pentru asa ceva ar fi doar vreo 100-150 de lei.

| relian a răspuns:

Te costa cit costa filtrele si uleiul cel cumperi, plus manopera, daca iti schimba altcineva.
Cit costa uleiul si filtrele? De pinde ce ulei pui, ce filtre, asa ca mergi la magazin, cauta pe net, is uleiuri si filtre de toate neamurile.
Depinde apoi si de unde le cumperi, daca le cumperi de la reprezentanta, te rupa aia, is cel mai scump acolo.
Daca le cumperi online, le poti gasi mai ieftine.

Daca doar ai vrut sa ne spui ca ai Citroen coupe, esti in regula, deja am luat la cunostinta laughing dar din 2005 banui ca deja e fier vechi laughing forjat, stricat de altii.