| CDenis1997 a întrebat:

Am un atv de 110cc si nu sunt sigur pe unde se face schimbul de ulei. Daca puteti sa-mi faceti o schema cu motoru si pe unde se face schimbu de ulei ar fi super.
El are o joja si tare cred ca isi ia de acolo ulei in motor. Dar joja aia e la cutia de viteze. Lamuriti-ma si pe mine!

2 răspunsuri:
| vasvas63 a răspuns:

Pai...eu nu am atv si nici nu stiu foarte bine ce motoare au. dar, tinand cont ca, cam la orice motor ai dedesubt (unde e baia de ulei) o piulita( un fel de capac care are filet) care daca-l scoti o sa-ti curga tot uleiul din motor. cel mai bine e sa iei un lighean sau sticla taiata si sa pui dedesubt ca nu cred ca vrei sa umpli curtea de ulei negrulaughing. pe undeva pe sus ai un dop ( la unele masini e galben) si pe acolo torni ulei, asta dupa ce s-a scurs tot uleiul vechi si AI PUS PIULITA. joja e sa verifici nivelul uleiului care trebuie' sa fie intre min si max. daca nu te pricepi deloc cel mai bine e sa ceri ajutor la cineva care are cunostinte in acest domeniu...parerea mea. mai mult de atat nu pot sa te ajut. daca ai cartea de prezentare(tehnica) de cand l-ai cumparat acolo iti arata si poze cu motorul. bafta

| vasvas63 a răspuns:

Am uitat sa-ti spun ca la schimbarea uleiului trebuie sa schimbi si filtrul de ulei