Eu i-am facut stade 1 a doua zi dupa ce am cumparat-o.Tcm turbo.Cost 1200 lei timp 45min.Acum am cam 90.000 facuti.
Consumul a scazut.
Cei de la tcm sunt atenti si la cuplu.am cutie automata si este totul ok.Asta este a doua masina facuta la ei. Cealalta am facut stage 1 la 256.000 si am vandut-o la 480.000 cu turbina originala.
Ulei premium (motul x-clean 8100) sau liqui top tec 4200 schimbat la 10.000 -12, 000 nu cum abereaza unii la 30.000, iar dupa ce trag de ea o las cateva min la ralanti inainte sa opresc motorul.iar pe autostrada ii dau reprize nu trag ca nebunul de ea.Constant merg cu 140 -160.Reprize de 200-230 cateva minute monitorizand temperatutra uleiului.La 120 de grade o las mai moale.
Consumul va crește probabil - in procent - cam tot pe acolo. In condițiile astea, merită?
Daca e motor PD, nu merita. Alea pusca si stock, nu-i mai trebuie soft.
Daca e motor CR si stai bine cu toate, "merita", in sensul ca nu pusca de la atat.
Consumul nu va creste, in schimb ambreiajul si turbina pot ceda mai repede.
Iar daca iti "face" soft un ciupercar fara cunostinte in domeniu, masina ta se va transforma intr-o fumigena plina de erori, si nu vei mai obtine ITP-ul.
Si mergi cu viteza in plus unde? Ca la noi iti rupi planetarele la viteza normala.