Am calcat-o in limita legii
Am impresia ca tu raspunzi doar sa raspunzi. E strict treaba lui cum a "calcat o" si unde a facut o. Omul a intrebat clar daca sunt sanse ca vreo piesa de la masina sa se fi stricat. Raspunsul asta nu are nicio relevanta cu problema lui.
Veoleta noastra e doar un bot inutil, care face tot posibilul sa ia locul 1 de aici.
Nu m-as mira sa fie chiar de-al 'staff-ului', pus sa mai animeze treburile pe aici.
Legenda spune ca deja te-a blocat, pentru ca ai indraznit sa o tragi de maneca
Am obs si eu asta. O gasesc peste tot in raspunsuri, chiar si la mine si n are nici o treaba cu intrebarile. Mai mult judeca pers respectiva decat sa dea un raspuns concret. O fi platita de astia? haha
Fa-i o diagnoza, ca ar putea fi in modul de protectie, din cauza unei defectiuni electrice, sau cel putin din cauza unei erori pe care nu ai cum sa o ghicesti altfel.
Am mers acum pe zi cu ea
Si scoate fum doar cand o calc si parca turbina numai incarcă deloc
Foarte posibil sa fi sarit un furtun de la turbina spre intercooler si admisie.
Sper sa fie doar atat
Cum as putea sa iau si eu legatura cu tine in privat? Daca nu te superi
Ti-am trimis mesaj
E posibil sa nu fie turbo si sa fie Intercooler sau furtun intercooler spart?
Si daca ar fi turbine, ce simptome ar avea?
S-ar fi putut sa se spargă?
Sunt din cauciuc și sunt mereu supuse la temperaturi mari. Se întăresc și crapă de obicei la margini unde intra pe supape.
Pot fi mai multe cauze,debitmetru,egr, turbina, furtun de vacuum, electrovalva de la turbina, turbina etc.
Egr nu poate fi, ca e anulat de cand am cumparat-o!
Sper sa isi revină, in perioada asta nici nu prea am banuți sa o repar daca ar fi cv!