Eu am masina mai noua un pic ca a ta, din 2019 si ce crezi papa 150-200 ml de ulei intre schimburi, eu am luat-o de noua, eu am dizvirginat-o
E normal omule sa pape putin ulei, inseamna ca motorul tau e foarte bun si intretinut!
Un sfat pentru ca uleiurile noastre din comert nu sunt tocmai full full sintetice cum afirma producatorii, numai intru in detalii de 10 pagini cu explicatii, O VARIANTA LA INDEMNA ORICUI AR FI SA SCHIMBE ULEIUL SI FILTRELE MAI DEVREME DE 10.000 KM, ADICA PE LA 8000-9000 DE KM! Asta in conditiile in care noi nu facem naveta 200 de km pe zi ci mergem pe distante relativ scurte, cei care merg zilnic pe distante mari si incalzesc motorul cum trebuie, racesc turbina cum trebuie, si folosesc si un ulei de calitate inalta de obicei astea se gasesc la reprezentante nu in parcuri auto sau magazine de piese, atunci da ei pot schimba lejer si la 15k km.
Eu schimb la 8000 km uleiul si filtrele pentru ca merg pe distante scurte zilnic.
La 10 k km e normal sa pierzi un pic de ulei - se arde - si sa fie culoarea aceea
Tu ce ulei recomanzi. Ma duc mâine sa fac schimbul și uni spun ca castrol ar fi nașpa
Bmw are uleuiurile proprii.
Eu personal folosesc castrol magnatec la cc si total Quartz la nissan.
Am un amic ce foloseste shell la bmw-ul lui si ma tot bate la cap ca ar fi cel mai bun.
Orice ulei ai pune, vezi pentru cati km e bun. Si schimba filtrul de ulei la fiecare 10k
anonim_4396 întreabă: