| tomy11 a întrebat:

Am un camion care este dotat cu un sistem GPS! Șoferul fura motorina in schimb arătându-mi consumul mare! Cum pot sa il prind? Camionul este Volvo fh 12 euro 3

4 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Adica fura motorina pai tu ce pazesti de ce nu verifici km.E cel mai simplu, verifici cati km merge, stii pe unde se deplaseaza, poti afla consumul urban si extra, deci nu vad cum poate sa te fure.Asa faci,dimineata te uiti cati km are masina, seara cand vine te uiti iar si tot asa, sau verifici la saptamna, ori cand baga motorina, te-ai uitata la km notezi, si aia e tot.Si daca camionu are gps care e treaba? Ce legatura are gps cu furatu motorinei nu vad.

| tomy11 explică (pentru relian):

Mai am un camion exact ca si acesta dar acela are consum de 31 %. poți sa Imi spui te rog cum poate sa fure!

| relian a răspuns (pentru tomy11):

Nu poate frate sa te fure decat daca vrei tu, altfel n-are cum.Masian este a ta, motorina tot tu dai banii, poti controla masina oriand, vezi cati km face si cata motorina consuma.Nu stiu ce ti se pare atata de complicat sau de necontrolat.Tu nul platesti, spui clara frate ai mers cu camionu asta X km camionu asta are un consum de Y L la suta de km deci de motorina aia tu trebuie sa faci km astia. Daca el arata mai putini km e clar ca fura motorina.Il dai afara simplu, sau ii atragi atentia odata de doua ori, ii spui daca mai faci asa te dau afara si chiar asta faci, oamenii ar trebuie sa fie constienti ca un loc de munca se pastreaza daca el e cinstit, daca proprietaru face bani atunci si afacerea merge, deci si el va avea loc de munca.Nu mai tolerati oamenii asa, aia de jos trag tara la rapa, dar si cei care ii tolereaza pentru ca spune las cai amarat.Pai e amarat dar nu e bine deloc il inveti hot, il inveti spagar, il inveti sa fie un om pe care nu te poti baza, pai ce inseamna asta? Tu trebuie sa educi oamenii cu vorba, daca nu vor atunci ii dai afara asa poate se invata. Daca tu nu esti capabil sa monitorizezi o masina avand km si combustibilul cumparat atunci lasa-te si tu de jobu asta ca nu-i de tine.Sau angajeaza pe unu sa te ajute, ori platesti pe unu sa verifice.Eu ce pot sa iti spun mai mult decat am spus.Eu daca iti dau o masina, notez km cati km are masina astazi cand tiam dato si tiam pus motorina corect? Tu vii cu masina si spui asta e trebuie sa fac plinu iara.Eu spun stai nitel sa verific cati km ai la bord, vezi cati sunt stii cata motorina ai pus, stii cat consuma masina si simplu l-ai prins daca fura sau nu.

| BroascaCuElice a răspuns:

Ascunde un sistem de supraveghere pe camion