Eeee... Un 'volzvagan'!
Nu mai retin cum e amplasat motorul tau (parca 1.6 16gauri ai), dar cred ca in partea soferului e cutia... Foarte "bune" cutiile, n-am ce zice, dar in fine
Numai daca aude un mecanic bataia, iti poate spune de la ce poate fi.
Asa, pe net, nu-ti poate spune nimeni ce are.
Si cand o accelerez mai tare se misca schimbatorul de viteze...
Ceva de la cutie.Dar greu de pus un diagnostic doar din ce scriem aici.Un service ar fi cel mai indicat.Si,bineanteles,un mecanic bun.
Asta cu miscatul schimbatorului e de obicei de la tampoane. Ori e uzat, ori rupt.
La VW-uri se cam rupe ala din fata, de sub radiator (sau langa radiator, pe acolo).
Cred,si de curand incepe sa faca figuri si la relanti, adica are fluctuatii...
Are un prieten Leon 1.6 16v (aceeasi mecanica ca al tau), si s-a plans de aceleasi probleme...
Se simteau niste socuri la motor, am crezut ca sunt tampoanele, dar in service i-au zis ca de fapt motorul dadea in nas, parca avansul era.
Iar cu oscilatia la relanti, parca a rezolvat-o, dupa ce s-a plimbat de cateva ori in service, ca nu mergea deloc ok. Aia au dat vina de fiecare data pe clapeta, cica e punct slab la motoarele astea (sunt curios care-s punctele tari ).
Tu parca intrebai de alte masini, cum de ti-ai luat prostie d'asta in 16V?
Ehee..gasisem un opel astra h la Galati in 3000e dar s-a vandut si asa am zis sa iau un wv golf 4 16v...