| deejaynice a întrebat:

am un hyundai sonata gls 2.5l pe benzina adusa din franta as vrea sa stiu daca se poate cat costa in mare taxa de inscriere pe romania? multumes anticipat

Răspuns Câştigător
| FurtunaDiesel a răspuns:

Depinde cand este adusa in tara. Daca este inainte de 1 decembrie 2008 este 1120 lei. Daca este adusa dupa aceasta data este de 2108 EUR.

Preturile care ti le-am dat sunt aproximative fiindca depinde de anul fabricatiei masinii si de norma de poluare (Euro 2, 3, 4, 5) cred ca euro 1 nu s-au facut!

3 răspunsuri:
| FurtunaDiesel a răspuns:

1274 euro adica 5440 lei la cursul lor daca spui ca este din 99 cea de 135 cp desii mai mult m-ar interesa clasa de poluare dar daca imi aduc bine aminte este euro 3 (Cu euro 3 am si calculat)

| deejaynice explică:

Pai este un hyundai sonata din 99 135 cp 2.5 l consum 6.2l la suta si este inscrisa pentru moment pe numele lui matusamea deci daca intelegi vreau sa fac transcrierea de pe franta pe Romania si dupa transcriere vreau sa o transcriu pe numele meu

| deejaynice explică:

Am inteles deci ca sa fie gata asigurata transcrisa si etc trebuie sa bag mana in buzunar si sa scot vreo 3000 de euro