| XterIasi a întrebat:

am un Mercedes C270 (2.7 170 de cai), masina trage dar nu destul nu se simte deloc ca are 170 de cai mai degraba 100 - 110 cai. Am fost la mecanic cu ea si nu are turbina probleme, si nici joc..schimbat filtre, combustibil de inalta calitate, curățat EGR.
Oare ce poate fii? Ati pățit asa ceva? (Tin sa menționez ca imi scoate mult fum la plecarile de pe loc. Si la o viteza de 80 90 km/h mai are perioade ca imi iese)...

6 răspunsuri:
| myhaelamar86 a răspuns:

Deci ai fost la mecanic, l-ai întrebat pe ăla si te-a lămurit buștean. Și te-ai gândit ca poate afli raspunsul pe TPU, deși noi nu vedem mașina...Dar chiar ai noroc ca mă pricep... E de la pistoane. Sunt ruginite. Trebuie sa torni cam 2kg de zahar in rezervor si să o lasi sa mearga la relanti.

| XterIasi explică (pentru myhaelamar86):

Ai vorbit sa te poti afla in treaba, cine cunoaste, cine a mai intalnit asemenea problema. Pacat ca internetul permite oricarui cretin/cretina ca si tine sa navigheze...

| m1dn1gh7 a răspuns (pentru XterIasi):

Bine că ai dat tu un răspuns mai bun. Deștept te-a făcut doamna măta! Măta nu merită cratimă.

| Vladut123456 a răspuns:

Poate fi benzina/motorina foarte proasta, in general cea de la Etu, tata alimenteaza de la firma unde lucreaza iar acel combustibil este de la Etu si mi-a spus ca de cand baga de la Etu nu mai trage cum tragea cand a luat-o, cel mai probabil avea combustibil mai de calitate, recomand Omv

| xerxes1 a răspuns (pentru Vladut123456):

Am patit-o si eu cu cei de la ETU.
M-au pacalit de cateva ori cu bonurile lor, dar a trebuit sa renunt.
Masina ziceai ca este o mortaciune cand alimentam de la ei.

| Flo193 a răspuns:

Masina ta are o problema dar si mecanicul la care ai fost cred ca are una happy.
Poti avea unul sau mai multe injectoare defecte sa nu mai pulverizeze motorina bine sa la pompa de injectie. Cauzele pot fi multe iti recomand o diagnoza la cineva mai priceput.