| Ardei87 a întrebat:

Am un Passat B6 2006 si am o problema! Mi se blocheaza usa de la sofer. Adica daca blochez masina si apoi o deblochez, toata usile + portbajagul merg, dar la usa soferului trebuie sa intru prin dreapta ca sa trag de chestia aia pentru deschis. De ce face asa, ca nu am idee? Ce rezolvare ar putea fi, ca e jenant sa intri prin spate sau prin dreapta ca sa deschizi usa. Sau mai rau, sa rogi pe altcineva sa ti-o deschida cand intra prin dreapta.

6 răspunsuri:
| Roxin a răspuns:

Salutare!

Vezi din setarile computerului de bord daca e modificat modul de deblocare al usilor. Eu am patit chestia asta. Se debloca doar usa mea, celelalte ramaneau blocate. M-am jucat prin meniul ala si mi.am prins urechile.
Daca nu, mergi la un service sa iti verifice incuietoarea. Alte variante, nu prea vad.
O zi buna!

| Ardei87 explică (pentru Roxin):

Nuu ca nu e versiunea aia HIghline sa iti arate de toate.e aia simpla in care computerul dde bord arata doar km masinii si km facuti + ceas si temperatura. nu pot face sa vad consum sau altceva! Deci cred ca trebuie sa ma duc la un service

| OldSoul a răspuns (pentru Roxin):

Ceea ce spui tu se numeste deblocare selectiva, si se activeaza/dezactiveaza prin diagnoaza, odata activata cand apesi odata pe butonul de deblocare, se deblocheaza portiera soferului, apesi inca odata, se deblocheaza si celelalte portiere.
In schimb in cazul de fata pare sa fie probleme la portiera soferului, fie yala are lipituri reci, fie are contacte imperfecte, si de aici nu primeste comanda de deblocare.

| blAster85 a răspuns:

Eu patesc asta doar daca masina e inchisa trag de usa sa o deskid apoi o deskid din telecomanda dar cea de care am tras ramane blocata. daca ai vagcom-ul poate-i dai de cap cumva cumva daca nu atunci iti ramane service-ul.

| yojoh86831 a răspuns:

Exact asa patesc dar cateodata iarna, cateodata vara. Am rezolvat cu o piesa de pe aliexpress ce trebuie pusa pe broasca :)) vezi aici https://www.youtube.com/watch?v=XiBZmW7qfes

| kelej46050 a răspuns:

Acelasi lucru am patit azi. nasoala rau treaba. uite raspunul oficial al celor de la vw, se pare ca stiu si ei de problema https://www.youtube.com/watch?v=XiBZmW7qfes