| Komarov a întrebat:

Am un prieten bun care chiar a dezvoltat o experienta in sofatul cu volanu pe dreapta plus niste avantaje in care sa ai masina cu volanu pe dreapta. el are un audi a8 din 2001 si a dat numai 1500 de euro si e in stare chiar buna si are coniditii foarte avansate chiar mai bune decat a unui hiunday din 2012 masina a fost inmatriculata prin instanta deoarece taxele se considera ilegale in europa adica chestii de genu asta in fine masina e inmatriculata si in stare de functionare exemplara motorul e de 2.5 si tatal meu ar vrea sa cumper un peugeot 607 din 2003 cu 1200 de euro si full option si as vrea sa stiu daca se merita astfel de masina el are experienta nici el nu are probleme astept sfaturi se merita astfel de afaceri am vazut ca exista o schema care trebuie facute la rar in legatura cu farurile

Răspuns Câştigător
| MartyMartynell0505 a răspuns:

Merita. masina peugeot 607 e destul de buna si '"tapana" ar merita afacerea dar cu 1000 de euro. si daca ai mai da alti 1500-2000 sa ii schimbi bordul si sa o inmatriculezi. ai face o afacere chair buna de tot. sa o vinzi mai departe pe mai mult de 3000 cat te`ar costa pe tinewinking Funda?

5 răspunsuri:
| BassHunter13 a răspuns:

Evita masinile cu volan pe dreapta... Nu poti depasi cum trebuie!

| Komarov explică (pentru BassHunter13):

Un sofer adevarat si prudent se descurca indiferent de partea volanului plus ca sunt amplasate niste retrovizoare speciale care te ajuta in depasiri.

| BassHunter13 a răspuns (pentru Komarov):

Cum zici tu...Dar o sa regreti! Mi se pare cea mai mare prostie sa lase statul masina cu volan pe dreapta pe drumurile noastre care sunt pentru volan pe stanga!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Oricat de ieftine ar fi masinile din UK, totusi 1200E mi se pare putin pentru un 607. Ori e alergata bine, ori are ceva probleme.

Oricum te va costa inmatriculare ceva banuti si o sa iti bati capul cu modificare faruri si ce mai e nevoie sa circule legal prin tarile cu condus pe dreapta.

oricum, chiar si cu experienta e greu si periculos sa conduci cu volan pe dreapta mai ales prin tara pe la noi unde nu sunt autostrazi si ai nevoie sa faci des depasiri.

| MultPreaInteleptulTractorist a răspuns:

N-ai niciun fel de vizibilitate pe sosea cu volanul pe dreapta.