| Vladvalantin a întrebat:

Salut TPU, am un prieten care cumpără o mașină de la cineva și mie vrea sa mi-o dea cadou.Problema nu este asta, problema este că el o ia cu 500 lei pentru că spune el că este de la un moș care nu mai poate conduce. Acum întrebarea mea este, eu pot fi tepuit cu ceva daca fac contract vânzare cumparare cu moșul fara sa plătesc eu nimic?

6 răspunsuri:
| 1Atotstiutorul12 a răspuns:

Este posibil ca persoana care vinde masina sa incerce sa induca in eroare prietenul tau si sa i se pretinda ca masina are probleme sau defecte ascunse, chiar daca nu este cazul. De asemenea, este posibil ca masina sa nu fie inregistrata legal sau sa aiba datorii sau alte probleme legale. Este recomandat sa verificati cu atentie masina si sa obtineti un raport de istoric al masinii inainte de a semna orice contract sau a plati bani pentru ea. Este, de asemenea, recomandat sa consultati un avocat pentru a va asigura ca nu exista riscuri legale sau fiscale pentru tine in acest caz.

| IceRope a răspuns:

Nimic nu este gratis în lumea asta. Treaba miroase de la o poștă a lucru necurat. Nu te încurca!

| darrio2007 a răspuns:

Ceva nu miroase a bine. Zic sa stai linistit.

| Violleta2022 a răspuns:

Miroase a inselatorie sau are ceva ascuns ori ilegal!

| Lioana a răspuns:

Probabil masina e o rabla de care mosul nu stie cum sa scape.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E de la moș Crăciun.