Desigur ca-l poti repara, cumperi un piston si un cilindru si i le schimbi, ca nu-i mare lucru. Dupa ce le-ai schimbat, demontezi carburatorul si camera de nivel constant, sufli jigloarele si il montezi la loc, dupa care ii schimbi si bujia.
Uite aici poti sa-l comanzi :
...AGGIO-CIAO
Aici ti-am atasat si un tutorial, pentru Piaggio Si, despre operatiunile pe care trebuie sa le faci fara a mai trece pe la mecanic! Sageata de pe piston trebuie sa fie catre evacuare!
www.youtube.com/watch?v=Hc1OqYcmjZI
Aici ti-am atasat un tutorial pentru carburatorul de pe Piaggio Si!
www.youtube.com/watch?v=5j7PYxuhoR4
Bafta Ray!
Salut! In primul rand am avut si eu acest scuter am bagat in el vreo 12 mil.dar de ceaba nu vroia sa mearga avea aceleasi probleme ca al tau nave forta de tragere dee loc chiar daca il er pe loc drept fara sa ma pun si eu nu tragea adica nu se tragea pe el da sa ma traga pe mine al 2 rand l-am dus la un service di Iasi a stat acolo vreo 1 an dupa acea mecanici mi-au spus ca trebuie sa-l dau șa fier vechi dupa ce au incercat sa il repare.
Nu mai ai ce face cu astfel da scutere eu ti-as spune sa-l dai la fier vechi ca ni mai ai ce face ma bine ia-ti altul o Honda etc....Nai ce face.Pa.pot sa primesc funda.