| ICPreda a întrebat:

Salut TPU
Am un Smart fortwo si as vrea sa ii schimb culoare, stie cineva cu exactitate cam cat m-ar costa? Multumesc!

3 răspunsuri:
| Kavinski a răspuns:

Depinde foarte mult de locul in care il duci la vopsit. O poti face la amatori cu 10 milioane(evident sa iasa un kitsch ) sau la profesionisti cu cuptor si toate alea. Acum depinde si de ce fel de culoare vrei si de loc...Insa un pret estimativ 700-1000 euro, depinzand si de orasul in care stai laughing.

| ICPreda explică (pentru Kavinski):

Salut. Stau in Timisoara si ma gandeam sa-l vopsesc intr-un albastru clasic, nu metalizat, nu nimic. Pretul provoaca dureri de cap happy. Multumesc pentru raspuns!

| Kavinski a răspuns (pentru ICPreda):

Nu stiu preturile simple...dar totusi, daca nu e metalizat e garantat mai putin laughing. Eu iti propun folie( te tine 2 ani insa daca nu-ti place ramane culoarea originala happy. La ei la reprezentanta e scump in draci vopsirea, insa daca gasesti vreun meserias care chiar sa stie treaba si sa faca ieftin o vopsesti metalizata cu 20 de milioane. Din pacate nu stiu daca s-au schimbat preturile de cand mi-am vopsit eu cotetul de daciebig grin (acum 3 ani)

Întrebări similare