Ar trebui sa le conectezi la amplificator si sa fii foarte atent la polaritate adica plus si minus.Se poate proba cu o baterie de 1, 5v cand membrana pleaca in fata vezi unde este plusul bateriei si faci asa la toate dif din sistem.
Comutarea se face in functie de impedanta subwoofer-ului.
Trebuie pozitionat la valoarea scrisa pe el.
Bass-ul nu va fi mai profund la schimbarea pozitiei de impedanta.
Doar din egalizator se poate modifica.
Switch-ul respectiv face o simplă comutare între 2 bobine existente în construcția subwooferului. Pentru frecvență trebuie să aibă un circuit de pre-amplificare, deci un potențiometru cu care să poți regla frecvențele redate de subwoofer, și acea setare este integrată în amplificator.
Pai la statie am 2 plusuri si minusuri precum am zis iar la incinta la subwoofer este un switch pentru 2 ohm si 4 ohm
Voiam sa intreb daca mai conteaza legatura la statie si totodata daca conteaza switch ul ala, am impresia ca pe 2 ohm se aude mai tare, intr adevar dar parca la 4 ohm e bass ul mai profund
Pune-l pe 4 ohmi, asa nu risti sa arzi ceva.
Este clar ca se aude mai tare pe 2ohmi dar soliciti dublu atat amplificatorul cat si subwooferulUrechea nu simte de doua ori diferenta deoarece are o curba de sensibilitate logaritmica, cu cat este mai mare semnalul sesizeaza diferentele mai putin.
La semnalele mici are o definitie mare ( lucru util pentru supravietuire ) iar la semnale mai mari senzatia sonora este tot mai comprimata.
Nu este nevoie sa auzi in mici detalii un tunet sau o explozie.