| CDenis1997 a întrebat:

Am un VW Polo 6n2 și am o problemă.
Motoru nu merge rotund, cand accelerezi îi dă în nas cum s-ar zice. Și în bord imi apare becul CHECK.
Ce poate să fie dus?

3 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Sfatul meu pentru toti cu probleme de acest gen:
Ducetiva fratilor cu masina la un service sa efectuati o diagnoza, daca stati sa va luati dupa toate aberatile care le auziti pe forumuri o sa ajungeti sa schimbati toata masina si tot sa nu rezolvati problema, de unde vreti sa stim noi ce probleme are masina, nu suntem paranormali, poate fi un senzor dus pot fii probleme la sistemul de alimentare, la aprindere samd.
Nu mai bine dati voi 50-100 de lei si ii faceti o amarata de diagnoza si macar stiti ce sa schimati si nu pierdeti atat timp si bani dupa aberatiile altora.

| e1xtz a răspuns:

Multe, chiar multe.
Cele mai simple ar fi bujiile, fisele, vreun filtru, senzor.
Mergi la un service cunoscut(nu reprezentanta), ca aia te rup la bani, dai 50 de lei si sa iti faca mai întâi o diagnoza.Cum ti se aprinde 'check' in bord, o sa dea o eroare la ceva.

| e1xtz a răspuns (pentru e1xtz):

Pompa de benzina pe duca, debitmetrul de aer, fără sa fie văzută de mecanic si pusa pe tester nu ai cum sa stii sigur.
Poate o nimerestii din prima, cel mai naspa e când schimbi si face tot asa, si le iei la rând.