Pe parbriz si pe faruri nu ai voie, te incurca in circulatie. In rest poti sa pui dar, daca ii schimba aspectul, trebuie sa ai avizul RAR.
Nu ai voie pe geamuri si faruri, in rest pe caroserie pui ce vrei daca nu acoperi peste 30% din caroserie
Ai voie pe caroserie daca nu schimbi culoarea in proportie mai mare de 40%.pe geamuri ai voie doar partea din spate si aia autorizta RAR cu toateca se practica si pe toate, iar pe faruri exclus.
Ai voie sa pui pe caroserie ce autocolant vrei tu atata timp cat nu schimba culoarea in proportie mai mare de 40%. Pe geamuri e o problema mai delicata ca trebuie sa ai grad de opacitate mai mic de 20 sau 30 % plus ca la folia de geamuri trebuie sa ai autorizatie RAR. Pe masina mi-am pus si eu pe capota+plafon+haion si nu am avut probleme. Masina e gri si am pus folie negru imitatie carbon. Bafta!
Deci nu este nici o problema daca pun autocolant dinacela de imita carbonul pe spoilere? geamurile sunt ionizate din fabrica. si pe faruri asta e daca nu am voie... dar nu as putea sa pun dinaceea transparenta pentru protectie?
Dar daca masina este gri. se poate pune folie carbon gri? ma refer pe toata caroseria?
anonim_4396 întreabă: