Prima oara citeste legislatia cu atentie o singura data, dupa aia te mai uiti o-data pe punctele de amenda si pe semnele de circulatie fiindca din alea ai sanse mari sa iti pice cate ceva, si apoi te apuci si faci pe drpciv grilele pana te saturi si cu siguranta vei lua. Daca ajungi sa faci 24 pe drpciv atunci esti sigura ca iei dar sa faci constanta din 10 sa iti iasa 10 cu minim 24 ca sa fi 100% sigur ca iei, daca nu ai sanse sa pici trebuie sa fii atent!
Citeste o data legislatia si apoi faci cate grile vrei, eu asa am facut, asa inveti cel mai bine. Nu este o idee buna sa faci doar grilele, intr-adevar inveti intrebarile, le tii minte, dar nu e bine asa. Parerea mea. Succes la examen!
Pey cel mai bine ii sa citesti odata legislatia ship e urma sa te apuci de chestionare... si cand gresesti la chestionare ar fi recomandat sa vezi unde ai gresit si sa reiei capitolul respectiv sa-l citesti si sa invetzi. de ex dc faci chestionare si gresesti la acordare de prioritate reiei capitolul acel "acordarea prioritatii" sau dc se mai fac ore de legislatie du-te la cursuri iti prind bine eu asa am facut si mi-am luat sala recunosc din a 2 incercare da mi-am luat... si ink un sfat sa nu ai emotii ca nu ai dc
iti urez succes si poate ne'om int in trafic:->
anonim_4396 întreabă: