Eu unu nu as luan niciuna din acestea!
Daca tot iti plac masinile cu motor 1.9
atuni ia-ti un opel!
http://www.depozitauto.ro/......60540.html
An 2005 si multe alte dotar!
Sper ca te-am ajutat
Opel Vectra am acum, nu mai vreau unul.
Eu zic ca mai bine ti-ai lua un Bora pentru ca sunt mai bune au un consum mai mic si sunt mai ieftine.
Cred ca ai mai mari sanse sa gasesti un hatchback mai ok in banii astia decat un sedan. Intre cele doua as alege skoda
La consum e mai buna Bora, ca masina e mai buna Skoda ca este mai mare si mai solida. Este o masina dintr-o clasa superioara. Bora nici nu se mai face deci s-ar putea sa ai probleme cu piesele de schimb.
Dar si Bora se mai fac.
Eu am gasit o oferta asta http://mercador.ro/oferta/skoda-octavia-tdi-alh-ID1r0bf.html#4a97756cde
Dar nu stiu ce sa zic. Nu prea imi place.
Si arata cat de cat bine.
Se face Jetta in loc de Bora.
Aoleuuu...urata cu spume.Se vede ca nu a fost intretinuta!
Plus ca la Bora am auzit ceva probleme de fiabilitate,intra apa in ea prin chedere,deci alegerea ta,nu faci alegere proasta nici daca iei bora, dar mai buna e octavia, cam toata lumea e innebunit dupa octavia, masina economica, de familie care tine cu, caasa!
Cu totate ca sunt innebunit dupa Volkswagen, recomand Skoda.Cum a mai zis cineva o sa ai ceva probleme cu piesele,dar nu e asta o problema se gasesc ele.
Skoda si la consum e mai ok, si la fiabilitate e mai ok decat bora, nu decat golf, cu toate ca au aceeasi platforma. Octavia are aproape aceeasi caroserie ca si a lui bora, numai ca skoda este mai noua(Facelift) si eu zic sa nu fi zgarcit si gaseste o octavia toour 2005 nu e scumpa, este o masina ff buna.
Bafta, alege octavia cu incredere dar sa arate bine, sa nu fie lovita, cum e cea crem de mercador.
Dar din ce am vazut eu, octavia ca acel model nu are computer de bord sa imi arate ce consum atinge la o anumita turatie.
Au unele asa ceva?
Eu zic sa iti iei un VW golf 4, din 2000-2004, sunt masini foarte bune si foarte rezistente.
Pe 1 decembrie si-a luat tata din un Vw golf 4 Break, diesel, motor 1.9, din anul 2000, pret 3000 euro. Merge si functioneaza impecabil
Un vw bora cu motor alh, e printre cele mai bune motoare 1, 9 vw ca fiabilitate si consum
Nici una dintre cele 2 nu este prea fiabila, eu as recomanda Ford deoarece sunt masini destul de puternice si daca ai grija de ea o sa fie mult timp langa tine.