Pentru inceput spun doar atat:
PASIUNEA NU ARE PRET!
Deci daca esti pasionat si vrei sa faci ceva diferit, da este o idee buna.
Dar trebuie sa te gandesti putin si logic, vrei sa reconditionezi fix acea masina, esti atasat sufleteste de ea? Ca altfel poate gasesti o alta Dacie asemanatoare intr-o stare mult mai buna, care nu va necesita atatea investitii.
Cat despre acele gauri, trebuie decupata acea zona zona, si sudata alta bucata de tabla in loc. sau eventual fibra de sticla si chit, acum depinde cat de bine vrei sa o reconditionezi.
Cat despre pret, nu am de unde stii, dar fara 1000€ minim nu are rost sa incepi.
Da, sunt atasat de ea destul de mult si este si visul meu sa o cumpar inapoi de cand a vandut-o tata ( cand eram mai mic ). Astea fiind printre cele mai importante motive pentru care o vreau pe asta.
Plus ca, altii au spus ca " De ce nu cauti alta intr-o stare mai buna? " Raspunsul e simplu: De ce sa stau cu grija ca e pe numele altuia? Adica e pacat, daca tot e pe numele tatalui meu. Este si pe gaz ( posibila defectiune la instalatie ).
Asa ma gandeam si eu in legatura cu gaurile.
Cat despre cei 1.000 €, nu ma grabesc sa o reconditionez acum. Eventual, acum, in viitorul apropiat sa o fac cat de cat ( gaurile si putin chit ) care sa necesite o investitie minima sa pot circula cu ea, iar pe viitorul indepartat ( peste 2-3 ani ) sa o reconditionez total.
Raspuns: nu! nu ai pe ce sa dai banii? plus ca e masina veche si politia te va oprii tot timpul cand iesi cu ea pe strada. mai bine de banii aia iei altceva, mult mai bun si mai nou
revelatia2003 întreabă:
SebiE30 întreabă:
Alaanonim2k20 întreabă: