| Gabriel_Dragut_1996 a întrebat:

As vrea sa imi cumpar o masina dar nu prea stiu ce masina sa imi cumpar, am 20.000 euro si as dori o masina care sa arate bine si sa fie si buna. Dau funda celui care va gasi o masina pe placul meu.

Răspuns Câştigător
| Fritzan a răspuns:

Daca esti tanar si nelinistit happy Volkswagen Golf V GT 2008, este masina ideala.

7 răspunsuri:
| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

De banii astia iti iei o garsoniera.
garsoniera = o inchiriezi, aduce bani
masina = un fier care consuma bani si care in 5 ani mai valoreaza un sfert decat ai da pe ea acum.

Eu n-as da mai mult de 5000 de euro pe o masina nici picat cu ceara. Hai in jur de 10.000 daca e una noua.

| Pool77 a răspuns:

Cert e ca sunt bani multi. laughing
Eu cu banii tai m-as orienta spre o masina SH, stiu ca sunt folosite si ca se strica mia repede bla bla, insa gasesti noile modele mai ieftin decat in magazine. Depinde cati bani ai. Degeaba iti cumperi un bmw cu motor de 3 pe benzina ca dupa n-ai din ce sa bagi benzina in ea. Tu stii, insa m-as duce pe un Audi A6, A8.

| raresandrey a răspuns:

Deci, iti cumperi o dacia logan, după care te duci in Italia ca sa vezi cati bani trebuie să mai strangi ca să-ti cumperi un Lamborghini.

| exilon1 a răspuns:

Dacă aș avea banii ăștia aș lua așa ceva: http://www.autovit.ro/bmw-520-C35968667.html.

Dar mașinile se devalorizează repede și mai bine îți iei o mașină mai ieftină, și cu restul de bani să-i investești in ceva.

| Gabriel_Dragut_1996 explică:

Eu as opta pentru un opel H dar vreau sa pun si o statie si cu un subwoofer de 800W pe ea si nu stiu daca pateste ceva, adica daca i se slabesc suruburile sau altceva.