Si ce daca are computer de bord? Daca nu are modulul de gps nu ai ce sa instalezi... asa ca trebuie sa cumperi alt sistem multimedia
Pai avand computer sunt sanse sa poata fi instalat oarecum, asta voiam sa spun
Ce sa instalezi omule, daca masina ta a venit fara GPS vrei tu sa instlezi ce anume? In primul rand, sa instalezi gps trebuie sa cumperi totu, antena, gps, display.Maisna ta spui are computer la bord, dar care masina nu are computer? Da cele vechi dinate de 1996 alea nu au computer.Ce ai vrut sa spui computer la bord? Vrei sa spui oate dispaly pai ala nu e computer, ala este doar un simplu ecran, iar daca mamsina a venit fara GPS acel display sau ecran zii cum vrei nu este capabil sati afiseze gps.Deci trebuie si ala schimbat,gps este sau trebuie montat undeva sub bordu masininii ca si antena,cablurile ajung apoi la acel display si bla bla. Deci tu despre ecran vorbeai sau despre ce computer la bord? Toate masinile din anul ala indiferent ce masina ar fi are computer,in ziua de azi nu exista masina fara computer,asta asa ca idee sa stii si tu pe viitor.
Iara cand mai intrebi ceva explica, nu mai incercati sa va dati mai stu eu cum sa va faceti de tot rahatu, vorbiti simplu, folositi cuvinte simple, romnesti ca asa intelege si cei care va citesc operele astea de arta, adica intrebarea.OK?
Cum ti s-a parut tie ca m-am dat? Haha, am sau m-am explicat foarte simplu tu esti omu care vrea sa para smecher si mai stiu eu ce te-ai consumat dejeaba explicandu-mi mie sau corectadu-ma in atatea cuvinte cand puteai sa formulezi totul pe scurt sa stii ca nu te va considera nimeni un geniu.ok oricum am inteles display-ul nu suporta deci trebuie schimbat atata voiam sa stiu!
Ca sa faci diferenta intre un computer si un simplu display nu trebuie sa fii geniu Ce ai vrut a spune cu fraza asta:"am sau m-am explicat foarte simplu"? asta e fraza de smecher sau care e faza Deci ai ratat sa fii geniu, dac a faceai diferenta ala erai erai deja mare geniu, neam dat dreacu de tot esti pRaf tataie, mergi si dormi ca poate esti obosit
Lasa nu te mai explica ca deja te-ai explicat destul lasa asa ca bine, merge la romani
Bai omule sincer nu vreau sa ma cert cu tine crede-ma te-as putea injura urat de tot pentru ca manci foarte mult c at. Invata intai si intai sa scrii corect in limba romana ca esti atat de praf incat nici corectarea automata nu te mai poate ajuta
Esti vreun psd-ist postac pot sa jur scarbe penale
M-am explicat foarte bine, te-am citat esti tare de tot adica esti praf, sa nu zic pulbere Te-ai exprimat sau explicat? aia e intrebarea IAra te-ai explicat mai mult decat trebuia, lasa mai moale omule cu explicarile astea ce naiba Hai te mai explici nitel ce zici?
Iar te explici ma mucea du-te deaici si dormi, poate esti obosit, mergi fa curat pe undeva da cu matura, fa ceva util, lasa chestiile astea ca deja te depaseste
Ca sa nu o mai lungim o sa iti spun ceva.Pe lanaga ca esti cum esti mai si semanlizezi.Pai ba fraiere,tu ai fost ala care ai intrebat ceva ok? Eu am venit am citit,ba am si raspuns,asa cum am raspuns,eu cum ma pricep bine? Deci tu ce faci cand vezi ca cineva iti raspnde? Ca un roman din ala taran clocit,in loc sa iti vezi de treaba daca raspunsul nu te multumeste,ori sa spui omului multumesc de raspuns,tu vii si te iei in bete cu aia care au incercat sa te ajute,ori care au incercat sa iti atraga atentia ca gresesti.
Se pare ca esti un taran din ala clocit,care nu acceta critica,care nu accepta sa vina altul sai atraga atentia cu nimic.Du-te ba de aici ca esti praf ok? asa e mai bine? Nu mai scrie nimic ca nu mai. sunt curios de tine,oameni genu tau trebuiesc ignorati,trebuie marginalizati, nu sa stai la discutii cu ei, ca oricum nu ajungi nicaeri.Ce nu iti place crtica? Gresesti taci, inghiti in sec, treci mai departe.
Da nu stai cum sa taci tu, pai vine unu sa ma critice pe mine mare rahat cu prune.Esti un mucea aia esti.
Pai intocmai mai flamandule! aveam nevoie de un raspuns o parere o idee ceva nu de amuzamentul tau de prost gust si
Total iesit din comun vezi doamne ca mare greseala sa facut..am intrebat cat s-a putut de simplu, respectuos, am raspuns cu maxima educatie...indraznesti sa vorbesti despre taranul clocit
Macar stii sa faci diferenta intre un taran clocit, coclit si omu muncitor de la tara? Mai scursura lii mele! Mancate-ar morga!
Uita-te flamandule la primul raspuns care mi s-a dat, sariti-ar ochii din cap sa-ti sara, stia omu despre ce e vorba, stia omu ca am gresit a raspuns si cu asta basta il caracterizeaza pana si nick name-ul...tu in schimb esti o scursura a societatii prietene iti tocesti buricele la dejete scriind chestii pe care nu le intelege nimeni numai tu...si ca de incheiere mersi de raspuns ca sa nu zici ca mis bula ngiu, si te-as baga de unde ai iesit da creca iti ajunge, poate cu alta ocazie
Peace!
Ba clocitule, daca tu ai intrebat ceva frumos, eu ce am raspuns mucea? Am f acut eu misto de tine cumva? Am intrebat cei ala computer de bord, sau la ce te referti tu sa iti pot spune ceva bun.Esti si clocit si praf, asta esti. Flamand esti tu mucea, nu ai bani sa treci strada, esti prost si mai si semnalizezi.Deci raspunsul meu a fost ok, nu am injurat nu am facut misto de tine ba papagalule care esti.Ba mai sunt pe aici exemplare din astea ca tine? Ba e unde mai aparneti mai, sunteti cumva ruda cu Dracnea ala duva dreacu de prapaditi ce spuneti.Du-te dracu omule, cred ca asa e bine sa vorbeasca cineva cu voi.
Arata mie i/n primul raspuns ce am spus eu de rau, sau daca am jignit pe careva.Esti pulbere, du-te invartindute de handicapat care esti.Nu mai imi scrie nimi/c ca te si blochez.Veziti de tigaile tale, tu nu memriti nimic, nu meriti atentia nimanui.