| AndyPeScurt a întrebat:

As vrea sa stiu de unde pot cumpara un minidifuzor care sa-l pot pune pe coarnele la bicicleta si sa il pot conecta la telefon si sa pot sa pun muzica cat de cat tare la bicicleta.
Dau funda

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

La orice mall gen media galaxy, domo, flanco e o boxa mica in forma de patrat si prin firul care intra la castile pentru telefon il conectezi sa mearga pe ea, problema e cum o prinzi pentru ca nu gasesti cu suport, improvizezi ceva.

5 răspunsuri:
| ombladon a răspuns:

Acum cateva zile ziceai ca ai un VW Scirocco iar acum mergi cu bicicleta ascultand manelele la maxim in boxa pusa pe"coarne"? Cat de penibil poti sa fii?

| K0sti a răspuns:

Nu poti! De fapt poti, dar nu ce vrei tu! Telefonul are iesire de casti, nu de difuzor! Nu are putere sa actioneze difuzorul! Daca ai pus un dif. de 8 ohmi, ai pus iesirea in scurt aproape, arzi amplificatorul! Pune mana si citeste!

| AndyPeScurt explică (pentru K0sti):

Pai ai putea sa imi spui ce imi trebuie...
Te rog

| K0sti a răspuns (pentru AndyPeScurt):

Un amplificator! In care intri cu semnal din telefon si iesi din el pe un difuzor! Numai ca trebuie alimentat! Cam greu la bicicleta!

| AndyPeScurt explică:

Draga ombladon tin sa te anunt ca pe acest cont scriu si eu baiat de 14 ani si fratele meu baiat de 19 ani...