| fingerboard a întrebat:

Asa in mare la care dintre opel si ford costa piesele mai putin?

9 răspunsuri:
| BassHunter13 a răspuns:

Opel sunt cele mai iefine piesele..Mai ieftine de cat la Dacia! un top ii cam asa! 1. Opel 2. Dacia 3.Ford!

| RB26DETT a răspuns:

Eu cred ca ford este mult mai bun decat opel dar la intretinere dai mai putini bani pentru opel ce e drept, eu totusi obtez pentru ford ca e o marca foarte buna, nu conteaza ca opel e facut in Germania dar sunt masni nu motoare mai slabe decat la ford

| alexclaudiu2003 a răspuns:

Nu conteaza marca, conteaza marimea motorului, este smecheria celor care vand piesele, cu cat ai motorul mai mare cu atat piesele sunt mai scumpe, desi majoritatea se potrivesc si la cele cu motorul mai mic, sunt in stare si pe un brat de stergator sa-ti ceara dublu daca ai motor de 2.000 cmc fata de acelasi model cu 1.400 cmc.

| xAlvin a răspuns:

Opel dar si cele de la ford sunt accesibile

| andreiboy11 a răspuns:

Problema e urmatoarea:Ford nu vinde piese pe bucatele(daca ti s-a stricat o piesa cat de mica nu o vei putea inlocui doar pe ea, va trebui sa cumperi intregul ansamblu si sa il schimbi cu totul ceea ce face ca piesele la Ford sa fie mai scumpe).

| Fl4V1US a răspuns:

Nu conteaza masina
conteaza marimea motorului

Funda plzzzz

| GH_Luigy_1996 a răspuns:

Numai vorbiti daca nu stiti, la opel sunt mai ieftine, dar nu e la fel de rezistent ca fordul, si alexclaudiu2003 nici nu sti ce vorbesti acolo, ce treaba are stergatoru cu motorul masini?laughing

| alexclaudiu2003 a răspuns (pentru GH_Luigy_1996):

Are ma, am vazut cu ochii mei, de aia te intreaba mai intai ce motor ai, placute frana de 1.6 mai scumpe decat cele daca ai motor 1.4 si ele sunt identice, masurate cu sublerul, si multe alte piese, smecheria lor

| CristiTm2 a răspuns:

Opel este mai fiabil si mai rezistenthappyE masina germana