| kenNNzorFTW a întrebat:

Azi am ajuns cu masina in service sad, deoarece avea o problema legata de fulia de la alternator care din cate mi-au zis cei de acolo era rupta, iar masina pe drum am observat ca tragea foarte mult in dreapta.Cei de la meridian berceni mi-au zis ca reparatia costa 12 milioane + ca ii trebuie si o baterie noua fiindca aia este foarte uzata. Este vorba de un logan 1.4. Intrebarea mea este urmatoarea, stiti un service mai bun ca meridian si mai ieftin fiindca trenbuie sa caut urgent, masina se afla acum la meridian si vreau sa vad ce solutii mai am, va multumesc.

Răspuns Câştigător
| 0rlando a răspuns:

Nu are nici o legătură fulia de la alternator, cu trasul în dreapta. Fie ești paranoic și ți se pare, fie problema era existentă, dar nu ai observat-o până acum. Cât despre un service bun cu prețuri mici...ori vrei ieftin, ori vrei bun, ambele nu se poate. Oricum nu este o operație cu grad înalt de dificultate, așa că nu ai de ce să-ți faci griji.

8 răspunsuri:
| FurtunaDiesel a răspuns:

ColinaMotors este cel mai bun service din Bucuresti iti garantez big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu iti mai recomand sa folosesti loganul
mie mi-e sila de el
daca era si diesel laughing vai samar
in loc sa dai 12 milioane pentru o javra de logan care se va strica iar in 2-3 luni mai bine strangi bani pentru un renault megane 1 sau un clio symbol
eu am un renault megane 2 full
deci nu exista dotare care sa nu o aiba
si sunt foarte multumit de el
dar pacat ca a fost copiat
loganul e copiat dupa megane! big grin

| 0rlando a răspuns (pentru anonim_4396):

Ești conștient că Logan este de fapt un Renault cu altă caroserie, nu doar o copie. Cum poți recomanda un Renault în locul unui Logan, când, sunt practic, același lucru.

| anonim_4396 a răspuns (pentru 0rlando):

laughing
fa tu diferenta dintr-un logan si un megane
megane este mai comfortabil cai mai multi injectoarele nu se strica asa de repede
cureaua si inca vreo 4-5 piese sunt de la megane
loganul este o masina proasta care este facuta nu mai pentru a te enerva

| 0rlando a răspuns (pentru anonim_4396):

Megane, hai treacă de la mine, dar Logan este 90% Clio, restul de 10% fiind caroseria.

| kenNNzorFTW explică:

Multumesc tuturor, am reparat masina la meridian se pare ca nu avea fulia rupta cine a zis asta nu cred ca stia ce vorbea.

Răspuns utilizator avertizat
| Dumi_Victor_1980 a răspuns:

Http://pieseautoturisme.blogspot.ro/
Probleme la masina, sfaturi si solutii - interesant.