| Bl4cKLy0n a întrebat:

Azi am avut primele ore de practica cu motorul. Pot sa zic ca m-am descurcat ok, am avut unele greseli care m-ar costa enorm la examen. In primul rand nu pot pune motorul pe cricul central si nu pot sa urc sau sa cobor de pe motor daca cricul este ridicat. Imi puteti voi da niste sfaturi? Sunt lucruri simple, din cauza carora nu as prea vrea sa pic examenul...

Răspuns Câştigător
| MATRiXRIDER a răspuns:

Nu cred ca te-ar pica din cauza cricului, si apoi eu cand am facut scoala nu trebuia sa pun motorul pe cricul central, doar pe cel simplu, nu stiu de ce te-ar pune sa faci asta, doar ca sa inveti tu eventual da, ca la poligon cand esti pe timp, pierzi timp punandu-l pe ala central, nu vad de ce ai treaba cu el, sunt curios chiar. Si apoi, nu e greu, trebuie doar sa te obisnuiesti, spune-i instructorului ca vrei sa stai langa motor si doar sa repeti asta de cateva ori, ideea de baza e sa iti pui greutatea pe pedala aia care apasa cricul in jos, tii bine de codita motorului, de spate, si il tragi inapoi si se suie singur pe cric, doar exerseaza si nu-ti fie ruisne sa zici ce nu stii, ca tu trebuie sa iei permisul, nu altii. Apoi nu trebuie sa cobori de pe motor cu cricul ridicat, si asa la poigon pe timp cand faci oprirea de urgenta de se termina, noua ne zicea oprim, dai buton cheie, dai una la cric cu calcaiul sau cum il prinzi tu mai bine, tragi stanga si un pic de motor inapoi sa simti ca s-a infipt in sol, si sari jos de pe el => ADMIS big grin

0 răspunsuri: