| Vali215 a întrebat:

Când trag de volan în curbe mi se blochează claxonul și până nu apăs puternic de câteva ori pe el nu se mai oprește. Ce ar trebui să-i fac? Menționez că este vorba de un Matiz.

7 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Ar trebui sa o predai la un centru de fier vechi.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Vezi ce se intampla sub capacul volanului, eventual schimba volanul cu totul, ca sa scapi repede de problema.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

De ce sa dubleze pierderea? Cu niste banda izolatoare, un patent si ceva sirma se rezolva!

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Intelesesem gresit intrebarea, aveam impresia ca blocheaza volanul, nu claxonul. Editasem apoi, dar vad ca nu s-a modificat rolling eyes
Se rezolva usor daca ai cunostinte, dar el se pare ca nu are... Cea mai simpla rezolvare ar fi anularea claxonului, dar nu e legal/recomandat.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Credeam ca e vorba de o masina... nu mai trage de volan in curbe, la Matiz iei directia ca la sanie. Scoti piciorul pe usa si pui frina ca sa schimbi directia. Sau scoate pasagerul din dreapta. P.S. Sa te duci la un service auto te-ai gindit? Sau ai fost si ti-au zis ca nu depaneaza canistre?

| mudokins78 a răspuns:

Unu din Muntenegru a intrat în Germania in mine(tot matiz) si poliția din Germania după ce au predat-o la sediu lor de poliție, ma întrebat ce am de gand cu mașina? in urmatoarea secundă le-am spus ca o radiez si sa faca ce vor cu ea! Mai mult m-a costat documentele decat masina(1500 lei masina.)

| 90210 a răspuns:

S-o arunci.