Ai de facut omologarea RAR (sa zicem 500 lei), de platit impozitul pe un trimestru si asigurarea (costul depinde de masina, zona si varsta), iar taxele pentru inmatricularea propriu-zisa se incadreaza in 200 de lei cu numere preferentiale, formulare si taxa de certificat.
Undeva la 1000 lei! Multumesc pentru informatie!
In functie de ce marca este sau ce anume? o taxa cu aproximatie sa imi fac o parere
Iti poti calcula sigura taxa auto, dupa specificatiile masinii respective aici:
https://www.4tuning.ro/calculator-timbru-mediu-2013/
N-am masina ca sa o aduc in Romania, ci aveam doar o discutie cu cineva. De-asta am si intrebat o aproximatie de pret, ca asa degeaba calculez ca nu am datele unei masini anume.
Noi nu iti putem spune nici cu aproximatie. Depinde de masina, de norma de poluare, de capacitatea cilindrica, etc, etc.
Vezi ca taxa de timbru nu se mai plătește de vreo 2 ani. Nu ii da omului link uri cu taxe aiurea
Cand scrii pe goofle calculator inmatriculari auto 2018 ala e primul site.
Si daca e primul rezultat din google inseamna ca e si corect?
Multi pun intrebari pe TPU fara sa caute pe google. Eu doar i-am aratat un site, isi poate cauta singura pe google.
Mno nu aveam cum sa-mi caut singura pe google, eram la munca atunci, nu aveam timp de cautari. Daca nu esti binevoitor sa ajuti, nu o mai face!
Nu te putem ajuta cat timp nu dai detalii exacte. Poate varia foarte mult pretul!
Nu pot da alte detalii căci așa cum am zis nu aduc nici o mașină către țară. Era o discuție cu cineva și eram curioasa cât ajung preturile in Romania. Detalii nu exista.
Stai liniștit au făcut-o alții să mă ajute, cu un preț aproximativ așa cum am așteptat. Nu trebuia să-mi detaliez in vreun fel întrebarea.
anonim_4396 întreabă: