| Marintpu2000 a întrebat:

Salut TPU, caut pe cineva care a adus mașini din America și se pricepe sunt dispus să îl plăteasc, am fost in vacanță în America și vreau să îmi iau un Dodge Supercharged 6.2L High-Output HEMI® V8, motorul este destul de mate si multi mi-au spus ca nu treac R.A.R-ul cu ea si să o aduc prin Lithuania, dacă știți pe cineva sau va pricepeți mi-ar plăcea să colaborăm????

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Găsești în Germani o groaza, nu trebuie sa o aduci din SUA.

| Simpatic a răspuns:

Ai avut o intrebare legata de renault laguna in care intrebai daca e scumpa la piese.
acum ai sarit la minunatul Dodge Supercharged cu motor HEMI (Chrysler Hemi) cel mai badass motor V8, adica o masina care consuma cat 2 Bentley la un loc...
no ofence dar esti sigur ca iti permiti sa cumperi si mai ales sa intretii o masina de calibrul asta?
Si de ce america? sunt si in tara cat si europa masini cu motorul HEMI fie Dodge sau alternative cu aceeasi cilindree >>CAMARO SS/ZL si ce denumiri mai poarta modelele lor

Stiu ca era un samsar pe Youtube care aducea masini din SUA botite si le reapara si vindea, el stie cele mai multe chestii despre masinile americane cum se pot inmatricula la noi.

no offence dar se pare ca ai descoperit o comoara daca te gandesti sa cumperi un Dodge de talia astawinking nu ma deranjeaza, astept masini cu motoare V8 pe care sa le las in urma cu hibrida meawinking

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Daca esti sigur ca ti-ai numarat bine banii, ia legatura cu tipul asta, si inarmeaza-te cu 1-3 ani de rabdare, pana cand vei putea sa-ti conduci masina respectiva in Romania: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063633425578
E de gasca, am discutat cu el.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu te stresa sa o aduci prin Lituania, ca tot trebuie omologata in Romania si tot nu treci, ramanad cu un fier in cuurte pe care nu-l poti folosi.

| relian a răspuns:

Mai intii intrebi în RO dacă mașina respectiva poate fi înmatriculată, văd unii zic ca n-ar fi, dar dacă e mașină nu văd de ce nu.Insa sa fii sigur intrebi, apoi vezi pe careva sa iei aducă mașina de aici.Cind te hotărăști spui și tip aduc eu, dacă plătești tu bilete de avion, de aici în Olanda unde ajunge mașină cu vapori, apoi eu sa o conduc pe roti pana în RO.

Sa aduci o mașină așa trebuie sa am acte, adică sa o cumpăr eu, apoi o aduc acolo în RO, pot intra cu ea indiferent ce lege este acolo, indiferent ce motor are, nu au cum sa nu mă lase.
Dacă vreau sa înmatriculeze mașină acolo, atunci trebuie plătite taxe și vama.Cit îs taxele astea? Habar nu am, nu am adus nici o mașină de aici acolo, am vrut sa aduc, dar apoi mam razgindit, pentru ca sta, sta mașină și ruginește acolo, plus plătești la ea impozite și ce se mai plătește acolo.

Am pe aici romani care au dus mașini în RO așa cum am spus.Au duse în NY ce știu eu, aia au pus-o pe vapor, a ajuns mașină în Olanda, lau anunțat pe om, s-a urcat romanu în avion și în Olanda a luat mașină, sa plimbat prin tari din Europa, apoi s-a dus acasă în RO a folosit acolo masina cit o stat, după o vinduto.

Mai este o alta modalitate, sa cumpere cei care au firma, le aduce pe trailere, apoi le vine, dar acolo ieși mult mai scump, decat dacă ai avea pe cineva sa o aducă pentru tine.
Romanii în general cine vin în RO in vacanta vin așa pe cel putin o luna, așa ca e timp sa rezolve.

Ce sfat pot sa iti dau? Daca e sa cumperi mașini de aici, cauta din sud, nu lua mașini din nord, risti sa fie ruginita.Masinile din sud, si dupa 50 de ani arata ca noi, ma refer tabla nu are pic de rugina, pentru ca in sud nu e zapada, nu se da cu sare cu nisip etc, ploua mai putin, mașinile aici in sud nu au probleme absolut deloc cu rugina.
Eu de exemplu, pot aduce în Ro mașină și sa no înscriu deloc laughing o las așa, cine vin, iau de aici o asigurare și circul cu ea așa.Iti zic așta sigur, e pe aici un roman din București a dus o mașină acolo de vreo 10 ani și așa o lăsațo cu nr de Texas, anul trecut o fost acolo și a circulat cu ea, dar a avut asigurare de aici cu el.

Ba a stat de vorba și cu polițiștii, care nu l-au luat la întrebări.Nu știu cum e, spun doar cea făcut romanu asta.Eu am întrebat, e în regula cum a făcu el? A zis da e legal, odată cea condus mașină Dușa acolo Acu 10 ani cu nr de Texas și acu, na inscriso deloc în Ro.