anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cautam si eu pe site-ul chestionare auto.ro si am vazut pe margine o reclama cu un BMW 730 din 2010, la pretul de 39.999 Euro, cu putini kilometri. In descriere scrie "Masina este un exemplar rar. La ora actuala nu este nici una de vanzare pe internet, nici in tara, nici afara. " De ce trebuie sa minta omul? In Germania sunt cu sutele. Uitati-va si voi : http://chestionare. auto.ro/bmw-730/2098405.html

Răspuns Câştigător
| OldSoul a răspuns:

Eu zic ca sunt 2 posibile motive pentru care a spus asta si anume:
1.(cel mai probabil) A spus asta pentru a atrage clienti, nu e nicicum "unic" cum zice el, sau cel putin eu unul nu vad nimic unic la aceea masina.
Mi-a luat 4 minute sa gasesc o masina identica in Germania si mai ieftina cu 6000€.
Sau 2. Habar nu are cum sa caute o masina pe internet.

12 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Omu zice ca e versiune la lunga (de unde si L din denumire) care nu se importa in Europa din cate stiu eu

| anonim_4396 explică (pentru suntserios):

Cum adica la lunga? Nu inteleg. Modelul nici nu e atat de fain.

| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

Cei de la Mercedes, Bmw, Audi fac la modele lor de topversiuni de masini ceva mai lungi cu cativa cm, pentru un spatiu mai mare in spate, dar le comercializeaza in general in alte piete precum in SUA sau Asia unde sunt sosele mai mari, unde este cerere

| anonim_4396 explică (pentru suntserios):

Audi m-a dezamagit, de ceva timp, face absolut tot ca la BMW, practic ii copiaza. Au si recunoscut acest lucru cei de la Audi. Romanii se dau mari cu Audi pentru ca in Germania Audi are ceva parteneriat cu Porsche, totusi Porsche ce e? Alta rabla din metal, poate plastic. In Romania le iei la sume de n-ai bani de o casa iar in Germania la bani de nimic in stare normala straight face.

| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

Huh? preturile sunt aproximativ la fel in toate tarile. Ca puterea de cumparare e foarte mica la noi e alta poveste

| ȘefuLaValută a răspuns (pentru anonim_4396):

Porsche este in acelasi grup cu Audi.Nu stiu ce d-zeu copiaza Audi la Bmw.Preturile sunt aproximativ la fel si habar nu ai ce vorbesti pana acum, nu te mai fa de ras ca in fiecare propozitie ai gresit cu ceva. Vorbeste cu un proprietar de rabla Porsche, mergi cu un 911 si iti va parea rau pentru ce ai zis.

Ce copiaza ma de la Bmw? Cine si ce a recunoscut? Porsche e in acelasi grup cu Audi, Porsche fiind una dintre cele mai respectabile si mari branduri, sa spui ca e tigaie e invidie sau prostie.Ori nestiinta.Preturile sunt cam la fel, ce tot bajbai tu acolo? Te-ai facut de ras la fiecare propozitie

| anonim_4396 explică (pentru ȘefuLaValută):

Informeaza-te. Am fost si am vazut cu ochii mei.

Dovada! Cand eu am vazut sute de masini in viata mea iar tu te-ai uitat la ele pe net nu-mi zici mie sa ma informez! Carnet ai macar?

| relian a răspuns:

BMW-ul asta ste pentru Europa, nu am auzit sa fie prin america acest model. Spunea cineva ca pentru america si asia unde nu stiu ce chestii.Din ce am vazut este un model pentru Europa.De ce mint oamenii intrebi? Sa isi vinda marfa si face asta stiind ca va veni si un naiv care sa o cumpere.Deci modelul asta se face doar pentru Europa.Dar sint pe net cite doresti, asta in EU bineinteles.In Anglia sint destule de vinzare.

| ȘefuLaValută a răspuns:

Eroare 503.Probabil e un model modificat sau unicat desi cred ca e doar abureala