Fara discutie BMW 745... Si faza aia cu ''consuma mult'' te inseli. Crede-ma, in scurt timp am sa dau pentru. permis si tatal meu are una d`asta. M-a invatat tot ce e posibil despre ea si daca mergi constant la drum intins... si cu 180 la ora nu consuma mai mult de 7l. Eu cred ca 7 l nu sunt multi avand in vedere ca este vorba de un BMW :*
I-ati BMW >
Ai dreptate 7l nu e foarte mult mai ales ca esti in BMW. Ms frumos din ce an il are?
Ehh... nu e nu-stiu-ce e din 2000, dar arata super si merge ca la carte. Iti recomand sa-ti iei un bmw. Bmw-u` tot Bmw ramane. Mie una imi place si abia astept sa o pot conduce... :X
Daca te referi la anul din care o are. pai am luat-o de la un tip din Germania in 2010 dar se vede ca a fost ingrijita. Cand a adus-o era in stare impecabila chiar daca avea peste 10 ani. Anul ei de fabricatie insa e 2000.
Modelu nu am spus ca masina e din 2000 oricum nu mai conteaza fiindca mi-am luat BMW si e jmecherie
Scuze am uitat anul MB din 2000 - 2002, Touaregu din 2003 - 2004 si BMW din 2002 - 2004
Eu zic BMW 745..chiar daca sunt fata eu zic ca este cea mai potrivita si frumoasa