Nici una, sant masini vechi si au sanse mari de avarii mecanice, pana nu as aduna 5000€ as merge cu bita in oras.
Dintre astea doua, nici unul.
Mi se par si foarte diferite, cu intrebuintari diferite:
-locul Golfului este la tara, cu motorina de la camionagii, remorca cu balegar dupa el
-locul Peugeotului este in parcare la mall, parcat lateral stramb, din 40 de manevre de o blonda.
Eu cred ca as alege Golful totusi, ca nu e supozitor ca aialalta, si consuma putin, pentru zona mea e buna. Dar nu l-as tine nici un an, n-am chef sa-i fac eu tinichigeria.
Din astea doua e clar ca as alege Peugeot 106 1. , e pe benzina si are span mai tare si e si din 2001, e foarte acceptabila.
Si VW Golful este bun, e diesel pe motorina, dar mie mi se pare cam vechi dinj 1994, dar eu iti recomand Peugeotu.
bafta!
Peugeot 106 1. 1benzina an 2001
Dar in principiu niciuna, mi se par doua masini de femeie, cu o idee mai mari decat un cuptor cu microunde.
Daca as avea nevoie de o masina din clasa mica cred ca m-as orienta spre un Opel Corsa (un best buy pentru clasa asta)
Un vw polo mi se pare mai reusit dar acum fiecare alege ce vrea, dupa mine as alege peugeot-ul dar dupa cum imi dau eu seama tu vei folosi masina mai mult in oras, pe distante scurte, motor 1.1, imi dau seama ca vrei un consum mic, alege peugeot-ul, mai nou si dupa parerea mea mai bun decat un golf din 94, sunt totusi 7 ani diferenta!
Andd_5752 întreabă:
anonim_4396 întreabă: