| TheHeineken a întrebat:

ce masina recomandati unui incepator ( 6 luni )? sa nu coste mai mult de 2500E si sa fie usor de intretinuta.Multumesc!

15 răspunsuri:
| VOLVO4LIFE a răspuns:

Opel Corsa C, Skoda Fabia, Volkswagen Golf, Fiat Punto, Ford Focus etc.Sunt mai multe, depinde care iti place tie.

| mgtow a răspuns:

Poti sa incepi cu o dacie sau un vw golf

| VOLVO4LIFE a răspuns:

Volkswagen Polo, Ford Fiesta, Peugeot 207.

| xSHINEraZOr a răspuns:

Volkswagen Golf 4!-cea mai buna alegere la banii astia
este o masina foarte buna

| danutz9100 a răspuns:

Ceva de la Opel (an dupa 2000)- fiabilitate mare, intretinere usoara, costuri piese foarte foarte mici - vorbesc doar de cele pe benzina!

| TheLovelyGhost a răspuns:

Opel corsa, logan la mana a doua... daca esti din zona Valcea este un targ cu masini foarte ieftine si foarte bune

| Onu_Matei_1964 a răspuns:

Opel corsa

| Kennedy95 a răspuns:

Golf 4 diesel motor de 1.9 intre 90-110cai, intre anii '98 si 2000 euro 3 pentru ca e taxa mica.
Consumul e foarte bun, mai ales la 90 cai motor ALH, 5.5 mixt si piesele la fel sunt ieftine pentru ca gasesti mai peste tot, si la dezmembrari si la servisuri.

http://mercador.ro/oferta/golf-4-ID1wmBp.html asta e masina mea si o am la vanzare daca te-ar interesa

| Maioru a răspuns:

Wv.Golf,skoda fabia, opel corsa, ford focus

| Seyko a răspuns:

Ia-ti un audi 80 de prin 1990-2000
sau un vw golf 4 de prin 99-2000, sunt masini foarte bune si rezistente.

| alexxanderr a răspuns:

Bmw e36, foarte ieftin de intretinut.
ca motorizare mergi pe 318is, este mult mai fiabil, consum bun aprox 10l/% totul este ieftin la masinile astea, incearca sa-ti gasesti una, dupa anul 1996

| MultPreaInteleptulTractorist a răspuns:

Un Opel Corsa sau un Logan. Astea mai si merg spre deosebire de rablele din anii 90, sunt usor de condus iar intretinerea este ieftina.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Astra G pe benzina, de preferat 1.2, sau Corsa C. Fereste-te de Golf 4 pe benzina, sunt ca niste chinezarii. Diesel-urile merita, dar la 2500 n-o sa-ti permiti un golf 4 diesel decat pe Bulgaria, sau cu taxa neplatita/recuperata, si nu il poti trece pe numele tau. Deci, cum au spus si ceilalti, un opel dupa 2000.

| florinlucian a răspuns:

Pai poti incepe cu modele mici ceva gen vw lupo ori opel corsa c sunt masini mici bune de oras consum mic si cat de cat ieftine!

| Cristian0884df11 a răspuns:

Uhh am scapat usurat ca nu te aud sa zici ca bmw e buna pentru un incepator ca faceam crizelaughing Skoda Fabia 2 1.2 HTP sau Opel Corsa 1.2 benzina eu benzina recomand pentru inceput e mai usor de intretinut si benzina te intelege mai bine cu plecarea su cu puterea un sandero 1.4 sau wv polo 1.2 sunt destule!

Întrebări similare