| Ghost01 a întrebat:

ce parere ati avea intre un opel astra g benzina 1.6-2001-2006 sau o dacia logan benzina 1.4 2004-2007 avand bugetul de 2000 de euro? Probabil ca mi-ati mai vazut posturile, sunt sofer nou si sunt in dilema primului autovehicul, foarte greu sa aleg ceva intelept cu conostinte minime in domeniu.

4 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Loganul e lipsit de putere, si rugineste grav. Motorul e foarte rezistent.
Opelul sigur are mai multi km, dar mai multa putere, confort, siguranta, iar costurile intretinerii sunt similare.
Eu merg pe varianta Opel, chiar daca vorbim de un motor mai uzat. Mai bine completezi niste ulei, decat sa vopsesti lateralele in fiecare primavara.

| romeo78 a răspuns:

Deși, unii vor zice că nu știu ce vorbesc, sfatul meu este Dacia Logan. De ce? Este vorba de întreținere. Piesele unui Opel atât de vechi, de obicei le găsești la dezmembrări. Piese de Logan, le găsești în orice magazin auto, noi. Căci Logan 1 și 2 a însemnat o caroserie nouă, o îmbunătățire a tehnicii, suspensiilor și a dispărut MCV de 7 locuri, apărând un kombi simplu. Iar, ca începător, e o mașină care le suportă pe toate!

| Adi88 a răspuns:

As merge pe 1.4 mpi de la logan. Motoare ff bune si rezistente, iti faci treaba cu el daca nu vrei ff multi caluti, are 75 cp daca nu ma insel. Motoarele care se fac acum is mai proaste ca alea vechi, is,, fortate,, scot din 0, 9 100 cp etc nu duc multi km

| AlexNet74 a răspuns:

Opel.