anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

ce parere aveti de bmw f30 2013-2014, e destul de fiabil?
Vreau sa achizitionez anul acesta si as vrea sa stiu daca e destul de costisitoare, multumesc anticipat

8 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Asta nu iti pot spune decat posesorii unui astfel de model, dar iti zic un lucru de ce nu sunt de acord cu sh, poti lua una super ingrijita si buna sau o rabla care sa faca bordul ca pomul de craciun.
Una e sa iti raspunda cineva care a luat un asemenea model de nou si alta cineva cate l-a cumparat ca si tine la cativa ani vechime si la cateva sute de mii de km.
Ce pot eu sa zic ca acest model de seria 3 este super frumos.
Nu stiu cum e cu distributia aia care la alte modele dai motorul jos sa o schimbi, ar trebui sa te interesezi mai ales de chestia asta.

| sierra1 a răspuns:

"bmw f30 2013-2014...as vrea sa stiu daca e destul de costisitoare"

cât spuneai că... costă?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru sierra1):

Am vzt ca se gasesc modele pana in 10.000 de euro, chiar intretinute bine

| sierra1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Se spune că fiecare-și ia mașina pe care iși permite a o intreține. Succes la volan

| Sofer a răspuns:

E fiabil consum mic dacă cumperi 2.0d 184 cp. Are celebrul motor n47 cunoscut cu probleme la distribuție care se remediază înlocuind tot kitul. 200.000-250.000 km tine distribuția pe lanț la motorul asta laughing.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Când iti iei masina premium iti asumi si costurile... Daca te intereseaza asa mult costurile de intretinere iti iei un Opel sau un Vw sau o dacie

| goguPatent a răspuns:

Depinde ce iei. Poti lua un sh tipla in care nu bagi niciun leu. Poti lua un sh care sa te usuce de bani in cateva luni.

| mgtow a răspuns:

Din 2014 asa si asa merge dar trebuia sa fie din 2015 mai bine. Daca nu e in 3 usi nu e misto de fel bmw nu face masini faine estetic doar M4 si M2 astea moderne au iesit acceptabile. Vechiul M3 arata bine exterior dar interiorul nu