| ParradiSs a întrebat:

Salut TPU, ce parere aveti de motorul 2.0 tdi de 170 cp la vw passat si trasmisia, care ar fi mai buna, manuala sau automata? Eu am condus in general manual, automata doar cativa km si nu prea mi se pare. In regula, voi ce ziceti?

3 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu e cel mai reusit motor de pe planeta, dar pentru un brand care foloseste tehnologie preistorica, e ok motorul. Trage foarte bine.
Mie imi place cum schimba DSG-ul, pentru sportivitate e foarte bun.
Daca vrei sa bagi anual 2000 de euro intr-o masina de 3000, cumpar-o. Merge fain, cum spuneam.
Dar la "revizii" ai in vedere cam asa:
-turbine
-pompe ulei
-axe cu came
-injectoare.
Nu mai trec ulei, garnituri si filtre, ca din alea are si Loganul.
Daca vorbesti de b6, pune pe lista tinichigeria la 5 ani, etriere spate, multi nervi si abonament la platforma.
Das auto!
Daca vrei motor potent, lasa prostiile si ia-ti o Alfa 159 JTDm, 1.9 180cp cu 0 puncte slabe la motor, si aspect exotic.

| ParradiSs explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Un prieten a avut o alfa 147 parca, si statea cu eea mai mult pe drumuri?

| Frank51 a răspuns:

Foarte mișto varianta automată, dacă o iei în stare bună te poate ține mult fără reparații, problema este că nu prea sunt în stare bună.

| ParradiSs explică (pentru Frank51):

Ma gandesc la manuală

| ClaudiuM1997 a răspuns:

Salut. Daca e motorul de 2.0 TDI euro 5 CR atunci e ok, cele 2.0 TDI euro 4 PD is mai problematice. In legatura cu transmisia, din cate stiu toate is DSG. destul de costisitoare reparatia. Personal as merge pe un Passat 2.0 TDI euro 5 cu transmisie manuala.