Sincer prietenul meu nu a avut probleme cu turbo, el a adus-o din Germania cu 198000 km reali din Germania si acu are 278000 mii de km si nu a avut probleme...depinde si cum a fost intretinuta masina...el a cumparat-o de la cineva care ii facea revizii din 15000 in 15000 de km la reprezentanta BMW.un sfat de la mine ar fi daca doresti sa iti achizitionezi un astfel de BMW sa il aduci din Germania, chiar daca unele sunt fugarite, dar daca cumva au avut probleme cu ele ei au schimbat piesele cu unele originale nu ca la noi aici o iei sh si mergi 2000km si pica iar piesa. Daca iti cumperi masina asta nu o sa iti pare rau pentru ca merge impecabil, putere destula ai cand ai nevoie de ea si la mers linistit scot un consum foarte bun! Bafta sper ca te-am ajutat.
O sa ai probleme cu el (are aproape 15 ani), asa ca mai bine iti iei direct Logan, si stai linistit.
Sunt de accord cu tine, decat sa aducem toate vechiturile de afara mai bine iti iei un logan dar si la logan se poate duce si cate o piesa, mai ales injectoarele sunt foarte rele, bine ca nici motorina de la noi nu e de calitate. O ruda de a mea are un Logan MCV din 2007 si deja a aparut rugina la praguri si la portiere....in schimb la masinile de afara vezi mai greu rugina, chiar daca au 15 ani cum zici tu...sunt si masini forjate si ruginite maxim dar sunt si exceptii.
Multumesc!
Sincer prietenul meu nu a avut probleme cu turbo, el a adus-o din Germania cu 198000 km reali din Germania si acu are 278000 mii de km si nu a avut probleme...depinde si cum a fost intretinuta masina...el a cumparat-o de la cineva care ii facea revizii din 15000 in 15000 de km la reprezentanta BMW.un sfat de la mine ar fi daca doresti sa iti achizitionezi un astfel de BMW sa il aduci din Germania, chiar daca unele sunt fugarite, dar daca cumva au avut probleme cu ele ei au schimbat piesele cu unele originale nu ca la noi aici o iei sh si mergi 2000km si pica iar piesa. Daca iti cumperi masina asta nu o sa iti pare rau pentru ca merge impecabil, putere destula ai cand ai nevoie de ea si la mers linistit scot un consum foarte bun! Bafta sper ca te-am ajutat.
Cea cu cu 150 cp? sau 136? Cea cu 150 cp este o masina foarte buna in comparatie cu versiunea de 136 cp care trage si ea de asemenea bine, dar se simt calutii in plus. Am mers cu prietenul meu cu versiunea de 150 cp si consumul in oras nu sare de 8% mers cat de cat sportiv.
alexsaxx2323 întreabă: