In principiu, ținând cont de consum, apoi de confort, apoi de costul întreținerii, ti-as recomanda cu caldura BMW 730d. Din punct de vedere al puterii, ti-as fi recomandat Ford, dacă se continua producția cu motoarele clasice, care erau făcute in minim 6 cilindri in linie, aceasta fiind varianta de baza. Dar cum nu se mai face așa ceva și trebuie sa îți fac o recomandare, îți recomand tot seria 7, e in 6 cilindri 100% sigur, dacă e in linie sau in V, nu mai știu și nu vreau sa spun aiurea ca sa te induc in eroare. Deci, in concluzie, părerea mea e sa mergi pe BMW.
Clasa limuzina și clasa sport. Spune pentru ce ai nevoie de mașina, ce vrei sa faci cu ea, pentru ce și cât o sa o folosești, ca sa pot sa îți dau un răspuns...
Nu am neaparat nevoie de ea pentru ceva. De mersul de zi cu zi, frumusete exterioara-interioara. Dar la Ford imi place mult sound ul din interior cand te dai la el.
Tocmai ce ti-am răspuns. Sa alegi, te rog răspunsul cel mai bun. O zi buna!
Clar BMW(parerea mea). Daca iti permiti si facelift-ul(2012) si mai bine.Fiindca ai performante asemanatoare intre cele doua masini, nu-i diferenta de la cer la pamant intre cele doua si in BMW beneficiezi de spatiu, dotări, materiale de calitate
Eu iti sugerez sa iei un Seria 7 730D pentru ca:
1.Arata super tare
2. Face Mustang-ul la motor
3.Are o gramada de dotari
Sper ca ti-am fost de folos si sa te bucuri de masina pe care o alegi.