Vb totusi de o masina de 13 ani, nu stiu de ce ti se pare asa ieftina. Plus vorbim de o japoneza premium, adica foarte scumpa la intretinere.
Pai discutam de o masina de 13 ani. 13! Gindeste-te ca sunt FIABILE, dar nu nemuritoare. Dupa 10 ani, intr-un Lexus ajungi sa bagi mult mai multi bani pentru reparatiile minore si ce se mai strica in mod normal dupa niste ani si sute de mii de kilometri decat intr-un Golf sau un Opel Corsa.
Este o masina frumoasa, fiabila si chiar o recomand.Anul nu este o problema.Pretul este asa, deoarece nu este o masina cautata.De ex VW Phaeton gasesti la 15k eur 2012 100000km.O masina buna, de altfel.Deci, faptul ca nu este cautata poate fi un factor.Nu ar trebui sa te ingrijorezi din acest motiv.
Din cate am inteles, daca vrei japoneza adevarata trebuie sa iti iei benzina musai. Cele diesel nu au o reputatie prea stralucita.cu 5000-7000 euro poti sa iti cumperi un BMW seria 5/seria 3( motor M47 fiabil), un C class(2.2 diesel fiabil ) ....Acuma nu te gandi ca sunt mare fan masini nemtesti, dar cand e vorba de masini diesel mai bine una din Germania dupa mine ca sunt mai reusite.Eu de exemplu am de 3 luni un Seat Exeo 2.0 TDI CR 2011 (am dat 5500 euro ) si nu am probleme cu el.