Imposibil ca un BMW de 1.8i sa consume 5-7...pe pariu ca in oras ia intre 9-13l /`100km! si impozitu ii 163lei pe an si asigurarea 480lei pe an itp 150 lei din 2in 2 ani! SI daca o cumperi gata inmatriculata te costa Indentificarea undeva la 200lei total! Eu iti recomand cu caldura un Golf4 motor 1, 9 TDI(diesel)de 90CP alea is pe viata! care au consum de 6-7 sau motor 1. 9TDI 116CP! Succes
Consuma intre 5-7l/100km,impozitul in jur de 180 pe/an(asa stiu eu,nu stiu daca s-a schimbat acum), poti sa te interesezi la un RCA, iti recomand 4tunning.ro,...gasesti bmw-uri 318 Bafta
Nu cred ca motor de 1.800 cm3 consuma 5-7 %
Ma refer BENZINA nu DIESEL
Sa stii ca pe o parte ai dreptate si tu si AndyStyleFrizerie pentru ca sunt costisitoare mai ales daca cade ceva la ea si nu sunteti primi care imi recomanda vw golf 4 cred ca sunteti 80% din persoanele care l-am intrebat sa ma sfatuiasca pentreu o masina buna si ieftina usor de intretinut... mi-am schimbat parerea si va multumesc as ofta spre vw golf 4 1.600 cm3 am vazut ca si acealea sunt bune ca diesel sunt piesele foarte scumpe chiar daca consuma putin... ce zici?
Nu numai ca cosuma putin cel diesel dar avatajul la el ii ca dureaza mai mult viata lui! Un amic de al meu are un Golf 4 TDI de 90CP si in 4 ani a schimbat la el doar Cureaua de distributie ulei filtre cea ce ii normal placutele si 2 bucsi! Atata a schimbat! cel de 1.6i daca mergi cu el prin oras si nu o calci iti ia undeva la 8l%
Si nu mi se pare extraordinar pentru ca loganu lu taicamio de 1.4 mpi are un consum de aproximativ de 7% si pentru un golf 4 gama vw motor mai mare de 1.6 cu o difereta de 1 litru ar fi parfum mie sa nu ia mai mult
Eu am de ex un Daewoo Nexia motor 1, 5 si imi ia 10l si taicamio are un Passat motor de 1, 9TDI 116 cai si ii ia 6
Imposibil ca un BMW de 1.8i sa consume 5-7...pe pariu ca in oras ia intre 9-13l /`100km! si impozitu ii 163lei pe an si asigurarea 480lei pe an itp 150 lei din 2in 2 ani! SI daca o cumperi gata inmatriculata te costa Indentificarea undeva la 200lei total! Eu iti recomand cu caldura un Golf4 motor 1, 9 TDI(diesel)de 90CP alea is pe viata! care au consum de 6-7 sau motor 1. 9TDI 116CP! Succes
Salut.
Stiu ca BMW-ul o sa sara in ochii prietenilor tai, la scoala, in oras.dar sfatul meu este sa renunti la el.
Te sfatuiesc sa iti iei Skoda fabia sau Gold IV...
Uite aici :
http://www.kampeanauto.autovit.ro
Eu am un volvo v40 cu motor de 2000 cm3 pe benzina si consuma 8l la suta, cat despre bmw-ul tau consuma cam 5-7l la suta
Khero întreabă: