| costibogdano a întrebat:

..
Cine este propietarul splendidei masini BMW, 2-3 intrebari va rog!
1... Am un buget de max. 4.000 euro si m-am hotarat la un bmw 318d an 2000-2001, 1.800 cm3 inmatriculata RO. EURO 4 ce parere aveti?
2... Care este consumul aproximativ?
3... Ce taxe de mare valoare trebuie platite spre ex: (impozit, asigurare, itp, inmatriculare, etc.) si suma aproximativa
tin sa va anunt ca este prima mea masina si vreau sa ma informez de 10 ori inainte de a cumpara odata. Nu sunt expert in condus am permis de o luna dar conduc de la varsta de 14 ani. in prezent am 18 ani si sper sa imi recomandati o masina precum varstei (buna, frumoasa)
Va rog nu accept raspunsuri INUTILE, PENIBILE
FUNDA si VOT ALL
MULTUMESC ANTICIPAT!

Răspuns Câştigător
| BassHunter13 a răspuns:

Imposibil ca un BMW de 1.8i sa consume 5-7...pe pariu ca in oras ia intre 9-13l /`100km! si impozitu ii 163lei pe an si asigurarea 480lei pe an itp 150 lei din 2in 2 ani! SI daca o cumperi gata inmatriculata te costa Indentificarea undeva la 200lei total! Eu iti recomand cu caldura un Golf4 motor 1, 9 TDI(diesel)de 90CP alea is pe viata! care au consum de 6-7 sau motor 1. 9TDI 116CP! Succes

8 răspunsuri:
| AdrenalinaPuraLaMaXim a răspuns:

Consuma intre 5-7l/100km,impozitul in jur de 180 pe/an(asa stiu eu,nu stiu daca s-a schimbat acum), poti sa te interesezi la un RCA, iti recomand 4tunning.ro,...gasesti bmw-uri 318winking Baftawinking

| costibogdano explică (pentru AdrenalinaPuraLaMaXim):

Nu cred ca motor de 1.800 cm3 consuma 5-7 %
Ma refer BENZINA nu DIESEL

| costibogdano explică (pentru BassHunter13):

Sa stii ca pe o parte ai dreptate si tu si AndyStyleFrizerie pentru ca sunt costisitoare mai ales daca cade ceva la ea si nu sunteti primi care imi recomanda vw golf 4 cred ca sunteti 80% din persoanele care l-am intrebat sa ma sfatuiasca pentreu o masina buna si ieftina usor de intretinut... mi-am schimbat parerea si va multumesc as ofta spre vw golf 4 1.600 cm3 am vazut ca si acealea sunt bune ca diesel sunt piesele foarte scumpe chiar daca consuma putin... ce zici?

| BassHunter13 a răspuns (pentru costibogdano):

Nu numai ca cosuma putin cel diesel dar avatajul la el ii ca dureaza mai mult viata lui! Un amic de al meu are un Golf 4 TDI de 90CP si in 4 ani a schimbat la el doar Cureaua de distributie ulei filtre cea ce ii normal placutele si 2 bucsi! Atata a schimbat! cel de 1.6i daca mergi cu el prin oras si nu o calci iti ia undeva la 8l%

| costibogdano explică (pentru BassHunter13):

Si nu mi se pare extraordinar pentru ca loganu lu taicamio de 1.4 mpi are un consum de aproximativ de 7% si pentru un golf 4 gama vw motor mai mare de 1.6 cu o difereta de 1 litru ar fi parfum mie sa nu ia mai mult

| BassHunter13 a răspuns (pentru costibogdano):

Eu am de ex un Daewoo Nexia motor 1, 5 si imi ia 10l si taicamio are un Passat motor de 1, 9TDI 116 cai si ii ia 6

| BassHunter13 a răspuns (pentru AdrenalinaPuraLaMaXim):

Imposibil ca un BMW de 1.8i sa consume 5-7...pe pariu ca in oras ia intre 9-13l /`100km! si impozitu ii 163lei pe an si asigurarea 480lei pe an itp 150 lei din 2in 2 ani! SI daca o cumperi gata inmatriculata te costa Indentificarea undeva la 200lei total! Eu iti recomand cu caldura un Golf4 motor 1, 9 TDI(diesel)de 90CP alea is pe viata! care au consum de 6-7 sau motor 1. 9TDI 116CP! Succes

| AndyStyleFrizerie a răspuns:

Salut.
Stiu ca BMW-ul o sa sara in ochii prietenilor tai, la scoala, in oras.dar sfatul meu este sa renunti la el.
Te sfatuiesc sa iti iei Skoda fabia sau Gold IV...

Uite aici :
http://www.kampeanauto.autovit.ro

| RB26DETT a răspuns:

Eu am un volvo v40 cu motor de 2000 cm3 pe benzina si consuma 8l la suta, cat despre bmw-ul tau consuma cam 5-7l la suta