N-am dat sala pentru scoala, ci pentru permis. La scoala am intrat din prima.
La sala pentru permis... Cum sa fie?
Am platit instructorul sa mearga cu noi, deci la 5 dimineata ne-am adunat la el, era ger, Gogu' a intarziat, si l-a pus pe el la volan... A condus saracu' 80km pe polei si ceata, pe serpentine, presat de instructor sa-i dea 'in gura'. El era foarte timid la volan, si instructorul il ameninta ca daca nu merge sportiv, isi monteaza la loc comanda dubla pentru acceleratie (o demontase ca sa stea lejer), si ii accelereaza el. Dupa aia 80km se facea zi deja, puteau fi radare, si a luat alt elev la volan. Asta era el vitezoman, si se lua de el instructorul, ca ne ia radarul si ramane el fara permis (asa e legea). In fine, am ajuns, pe atunci programarile se faceau pe o lista, si eram trecuti deja de altcineva, am intrat, am pus dosarul, la o ora si ceva urma sa intram la sala, si am intrat intr-o cafenea pana atunci. Telefonul meu suna din 10 in 10 minute, ma incuraja lumea (m-a sunat si o fosta, ej' nebun?), si eu abia mai stiam de ce sunt acolo. Am intrat indiferent, cu emotii din cauza ca era atmosfera apasatoare, de permis nu prea ma interesa atunci. Mi-au picat vreo 10 intrebari pe care le stiam foarte sigur pe mine, apoi am stat si am gandit inca vreo 10, din care am gresit doua, dupa care am mers aproape la ghici cu ultimele, si am luat cu 24. Ceilalti din masina au picat. Am mai mers prin 'judet' pe la diferite magazine, am dus masina la revizie, apoi m-a pus pe mine la volan ca "am luat permisul, nu?" (desi aveam de dat orasul), si am condus eu pana acasa, cu un somn in mine...
Cam asa a fost cand am dat sala. Am facut caterinca tot drumul, mai ales cu unul dintre ei, machitor ca si mine.
Chestionare am facut in special pe www.drpciv.ro si cateva cu instructorul.
Daca mergi la o scoala de soferi serioasa vei face cu aia legislatia(teoria), iti dau si cumperi o carte cu teste si iti zic niste siteuri de unde sa exersezi.iar examenul e usor pentru aia care au o memorie buna si o minte antrenata, eu am invatat in doua zile si l-am luat cu 25, dar sunt si care dau sala de zeci de ori
eu1893 întreabă: