De mers merge, dar...
Costa destul de mult, minim 1000€.
Mai apoi ai de facut rar-ul si sunt sanse destul de mari sa intampini probleme acolo, altfel spus exista posibilitatea sa nu-l treci si uite asa intampini alte probleme, si cel mai probabil o bagi pe Bulgaria.
Sa nu mai spun de instalatia electrica, si de cate adaptari trebuiesc facute, eu unul nu as conduce o asemenea masina.
Plus ca trebuie sa le faci la un service (Asta daca vrei sa ai o sansa la rar) daca le faci la un mecanic de la coltu' blocului nu stiu ce sa zic, nu as vrea sa cedeze ceva cand apas pedala, iar la service... o sa scoti bani nu gluma.
Ideea finala e urmatoarea, decat sa dai pe masina 3000€ si mai 1500€ pe schimbul volanului, si sa mergi cu o masina "facuta din bucati", mai bine pui banii aia pentru schimbul volanului la pretul masinii si cumperi una cu volan normal.
Plus ca cele de Anglia nu sunt chiar cele mai bune, mare parte au probleme cu rugina, iar in tara sunt aduse doar celele mai ieftine masini din Anglia, deci totodata si proaste.
Intr-un final, fie iti iei o masina de Anglia si o lasi asa (Eventual pui o camera de filmat in oglinda si un monitor in interior sa te ajute la depasiri) fie cumperi una cu volan normal.
Undeva in jurul sumei de 1000 euro.
De mers merge sa schimbi dar din punctul meu de vedere nu merita. O sa ai o masina carpita.
Deci hai sa facem un calcul :
-Plansa bord = 300 euro minim
-Airbag sofer = 100 euro minim
-Airbag pasager = 100 euro minim
-Caseta directie = 250 euro minim
-Trebuiesc date alte gauri in spatele bordului pentru volan pe dreapta
- Stergatoarele trebuie mutate si inversate
-Oglinzile trebuiesc schimbate
-Plus alte maruntisuri
-Mana de lucru 500 euro minim!
800 euro fara mana de lucru!
1300 cu mana de lucru!
Ce zici merita?
Daca nu ai facut tu asta nu te vei descurca singur, mai mult ca sigur!
Iti spun din prorpie experienta, prima data mi-a fost foarte greu, acum nu imi mai este deloc, stiu ce am de facut!
Swt9999 întreabă:
DisturbeDd întreabă: