Sunt posesor de vw si din cate stiu si am auzit majoritatea motoarelor lor pe benzina consuma ulei si sunt stricacioase. Mai bine mergi catre un 2.0 tdi e mai reusit.
"1.4 TSI de 122 de cai – cel mai nou motor montat pe B6, acest motor are probleme cu distributia pe lant. Oricum este un motor foarte rar pe B6, iar romanii nu s-au inghesuit la un asemenea motor pe motiv ca e prea mic, prea gurmand si nu suna a o masina de spalat cu o caramida aruncata inauntru (aka diesel)."
https://aproapemasini.com/2018/08/14/vw-passat-b6-2005-2010/
Am citit si eu asta. Doresc mai multe păreri de la posesori de vw, nu copy-paste.
Iti recomand un diesel din 2005 fara filtru de particule, e economic si tine mult.
Vreau ceva 2009-2010. Am o Skoda Fabia 2003 deja
Sincer din grupul Vag mai bine bine mergi pe un 1.9 TDI euro 4 sau 2.0 TDI euro 5 ca is mai reusite decat cele TFSI/TSI. Daca vrei ceva pe benzina mas orienta catre ceva aspirat japonez, de la renault sau de la hyundai/Kia. O masina buna din grupul VAG e Seat Exeo 2.0 TDI CR 143cp. Eu o am pe amea de 2 ani (30. 000km) si nu am investit nimic in afara de consumabile. Bafta!