| Thunder182 a întrebat:

Salut TPU! Cineva cu passat b6 2009 cu motor de 1. 4tsi de 122cp? As dori sa achiziționez aceasta mașină, însă nu știu nimic legat de acest motor. Este ok?
Dau funda.

Răspuns Câştigător
| 9Florin9 a răspuns:

Sunt posesor de vw si din cate stiu si am auzit majoritatea motoarelor lor pe benzina consuma ulei si sunt stricacioase. Mai bine mergi catre un 2.0 tdi e mai reusit.

5 răspunsuri:
| InOrOut a răspuns:

"1.4 TSI de 122 de cai – cel mai nou motor montat pe B6, acest motor are probleme cu distributia pe lant. Oricum este un motor foarte rar pe B6, iar romanii nu s-au inghesuit la un asemenea motor pe motiv ca e prea mic, prea gurmand si nu suna a o masina de spalat cu o caramida aruncata inauntru (aka diesel)."
https://aproapemasini.com/2018/08/14/vw-passat-b6-2005-2010/

| Thunder182 explică (pentru InOrOut):

Am citit si eu asta. Doresc mai multe păreri de la posesori de vw, nu copy-paste.

| InOrOut a răspuns:

Iti recomand un diesel din 2005 fara filtru de particule, e economic si tine mult.

| Thunder182 explică (pentru InOrOut):

Vreau ceva 2009-2010. Am o Skoda Fabia 2003 deja

| ClaudiuM1997 a răspuns (pentru Thunder182):

Sincer din grupul Vag mai bine bine mergi pe un 1.9 TDI euro 4 sau 2.0 TDI euro 5 ca is mai reusite decat cele TFSI/TSI. Daca vrei ceva pe benzina mas orienta catre ceva aspirat japonez, de la renault sau de la hyundai/Kia. O masina buna din grupul VAG e Seat Exeo 2.0 TDI CR 143cp. Eu o am pe amea de 2 ani (30. 000km) si nu am investit nimic in afara de consumabile. Bafta!