| Claudiu15g a întrebat:

credeti ca as putea intretine un audi a4 2.0 pe benzina cu un salariu de 1000 de lei?

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Normal ca nu, numai RCA daca ai sub 25 ani te costa 1000 lei / an.

Un plin de benzina 300 ron
O revizie probabil peste 1200 ron

9 răspunsuri:
| Angel0 a răspuns:

Depinde cati km faci.
O instalatie gpl ar fi binevenita daca faci peste 15k pe an.
Apoi ai o mașina adevărată nu o mortăciune pe care trebuie sa o împingi ca sa faci o depășire in siguranță.

| darrio2007 a răspuns:

Nu.Mai ales cand va fi nevoie de o reparatie.

| Claudiu15g explică (pentru darrio2007):

Atunci la ce masina m-as putea incadra cu salariu asta? nu vreau masini care merg pe gaz sau cu motor de 1.2 care de abia te rogi de ele cum ar fi fiat punto. una care sa aiba demaraj destul de bun

| RB26DETT a răspuns (pentru Claudiu15g):

Tu vrei o masina si puternica si economica, acestea sunt dar scumpe, cele de peste 2010. eu sincer, am un volvo v40 cu motor 2.0i si am si GPL pe el, in carte scrie ca a fost montata instalatie gpl la un an de data fabricatiei, prin 1998. masina merge foarte foarte bine, am prin 180 km/h pe gaz, inca mai mergea. si daca ai auzit tu ca GPL-ul strica motorul ai auzit doar minciuni. oamenii se folosesc de asta spunand ca : un rezervor gpl este periculos in masina, de ce? sta in portbagaj? e facut din metal si are peretii destul de grosi? fata de cel de benzina/motorina care sta sub masina si are peretii mult mai subtiri. omoara motorul? nu prea, se spune ca este uscat, pai cei ce spun asta, le doresc o benzina cat mai uda laughing. un motor pe GPL polueaza mai putin, gazul avand noxele mult mai mici, in loc sa dai 300 lei pe un plin dai 150 lei, mie mi se pare mai convenabil. eu merg cu masina puternica si luxoasa la pret de masina normala cu motor 1.4 laughing asta este boierie. daca tu vrei neaparat econime de bani, la un motor 1.6 pui GPL si iesi foarte foarte ieftin!

| Claudiu15g explică (pentru RB26DETT):

Am auzit de la mai multi ca masinile pe GPL sunt "puturoase" indiferent de motorizare, adica numai au acelasi demaraj cum il are pe benzina. intr-adevar consumul este mult mai mic decat cel pe benzina.

| RB26DETT a răspuns (pentru Claudiu15g):

Da, este adevarat ce ai spus, GPL-ul scade puterea motorului cu 10% deci un motor cu 100 cp daca merge pe GPL va ajunge la 90 cp. dar totusi, daca ai si motor mare se simte putin, in depasiri mai mari schimbi pe benzina si zboara masina, eu am un volvo v40 2.0i 140 cai putere cu GPL, cand este sa depasesc o coloana de 2-3 masini si vreau sa fac asta foarte repede schimb pe benzina si trec pe langa celelalte masini de parca ar fi parcate laughing. am auzit totusi ca daca un motor functioneaza pe gaz are posibilitati reduse de a i se infunda injectoarele sau de a se depune reziduri etc.

| FPI a răspuns:

Nu prea... am un prieten, detine un 320 i si salarul tau se duce numai pe combustibil lunarhappy intr-adevar conduce mult si sportiv

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Cu regret, nu poti. Cam pentru orice masina e prea putin, daca esti singurul salariat.

| m2704 a răspuns:

Bani aia ti-ar ajunge doar pe benzina.Am a4 1.9 tdi si pe luna bag motorina de 400 de lei si nici nu circul exagerat de mult.Nu are rost.