Poate sa-l faca dar exista niste riscuri. Eu de exemplu nu stiu daca as fi fost in stare sa fac intr-o singura zi un drum lung de 250 km, nici la 2 saptamani de cand mi-am luat carnetul (si mergeam zilnic). La scoala de soferi inveti doar niste lucruri de baza dar nu-ti sunt suficiente la ce se intampla in traficul de la noi din tara. Daca totusi te hotarasti sa-l faci ai mare grija sa faci pauze lungi si dese, asta e cel mai bun sfat pe care ti-l pot da. A, si sa nu te infigi in pedala de acceleratie fiindca nu ai experienta necesara sa anticipezi toate obstacolele care apar pe sosea si risti sa produci accidente grave.
Eu am facut pe 14 septembrie o luna de carnet. In acea zi am fost pana la Brasov (din Roman) si inapoi, desigur, cu pauza de 3 ore de somn. Dar am condus 250 km fara oprire. Deci se poate. De mentionat e faptul ca condusesem deja peste 600km prin oras si imprejurimi, mi-a fost putin de folos. Oricum e destul de greu. Incearca sa nu-ti pierzi atentia indiferent de ce se intampla in masina sau pe drum.
Eu zic ca poti, nu zic ca nu dar este riscnat din cauza mica de experienta si drumul prea lung
Eu zic ca nu, dupa 150 km incepe sa oboseasca si este riscant, acum depinde de persoana si ma pot insela.
Bafta.