Fara permis prietenul tau infunda puscaria vreo 5 ani la cate zici tu ca a facut. deci ori minte ori e puscarias. alege.
depinde de om. eu sunt foarte calm pe mobra si pe 26 iunie a intrat unu cu masina in mine (neacordare de prioritate din partea lui) si am decolat. motocicleta dauna totala, am frecat asfaltul 7.7 metri cu casca si m-am oprit cu casca sub o masina si cu mana intre o bordura si roata masinii respective. pentru neatentia altuia eu stau cu fixator extern (cauta pe google sa iti faci o idee) 8 saptamani, 2 operatii, fisuri si contuzii la tot spatele si picioare. si toate cu 50 km/h si echipament complet. donatori de organe...intr-un fel. motociclist sa nu dea cu botul de pamant nu exista. macar 1 data ti-o iei.
Ai putea sa-i convingi ca vei fi un motociclist ''constiincios'', si vei merge incet cu acel motor!
E ca si cum ar zice ca se face curva da o sa fie cuminte.
Cand o sa te maturizezi (de la 30 de ani in sus) le vei da dreptate parintilor tai si le vei multumi ca nu te-au omorat cu mana lor cumparandu-ti motor.
Eu nu as opta pentru o motocicleta. Mai ales daca nu ai experienta. o sa fie si mai periculos pentru tine.
Prima data ar fi bine sa incepi cu o motocicleta cu un motor mai mic sa te acomodezi, daca iei unu de 125 din prima esti "donator"!